Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Ελλάδας
Καλώς ήλθατε στην IKEA
ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΜΙΛΟΥ FOURLIS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΥ ΖΗΝ

Το πρόγραμμα ΕΥ ΖΗΝ εγκαινιάστηκε από τον Όμιλο FOURLIS το 2010 με στόχο την ενημέρωση των εργαζομένων για θέματα υγείας και ευζωίας και την παρακίνησή τους για την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού μοντέλου ζωής.
Στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΥ ΖΗΝ, κάθε χρόνο οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δωρεάν προληπτικές ιατρικές εξετάσεις στο χώρο εργασίας τους και σε αθλητικά τουρνουά και ενημερωτικές ομιλίες. Παράλληλα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη μίας ισορροπημένης διατροφής ακολουθώντας εβδομαδιαίες προτάσεις διατροφής τις οποίες ετοιμάζουν έμπειροι διαιτολόγοι-διατροφολόγοι βασιζόμενοι στο διαθέσιμο καθημερινό μενού των εστιατορίων των εργαζομένων στην ΙΚΕΑ, ενώ, επίσης, λαμβάνουν έντυπα και ηλεκτρονικά newsletters γύρω από θέματα πρόληψης, υγείας, διατροφής και άσκησης.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Στον Όμιλο FOURLIS η εκπαίδευση είναι συνεχής και αυξανόμενη, καθώς ο ανταγωνισμός και οι σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς δημιουργούν διαρκώς νέες ανάγκες εκπαίδευσης και κατάρτισης. Για το λόγο αυτό η εκπαίδευση του κάθε εργαζόμενου στον Όμιλο FOURLIS ξεκινάει από την πρόσληψή του.
Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για κάθε εργαζόμενο στον Όμιλό μας είναι ένα εισαγωγικό πρόγραμμα, μέσα από το οποίο φροντίζουμε οι νεοπροσληφθέντες εργαζόμενοί μας να ενημερώνονται σχετικά με τη Δομή του Ομίλου, τις Αρχές, τον Κώδικα Δεοντολογίας και τον Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας της κάθε εταιρείας του Ομίλου.

Από το 2011 λειτουργεί η Ακαδημία Γνώσης του Ομίλου FOURLIS (FOURLIS Learning Academy). Όλοι οι εργαζόμενοι του Ομίλου FOURLIS είναι μέλη της Ακαδημίας, συμμετέχοντας σε προγράμματα ανάλογα με τις απαιτήσεις του ρόλου τους και τις ανάγκες τους για προσωπική ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο της Ακαδημίας, το 2015 σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε ένα νέο πρόγραμμα, το FOURLIS Retail MBA. Το πρόγραμμα αυτό δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του ΣΕΛΠΕ, με κύριο στόχο να προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις από Πανεπιστημιακούς καθηγητές και υψηλόβαθμα στελέχη τόσο της Αγοράς όσο και του Ομίλου FOURLIS, σε ένα εύρος πεδίων που επικεντρώνεται κυρίως στη διοίκηση του Λιανεμπορίου. Κάθε τάξη αποτελείται από 16 εργαζόμενους σε εταιρείες του Ομίλου (μία τάξη κάθε χρόνο) και η επιλογή τους γίνεται με βάση μία σειρά αντικειμενικών και αξιοκρατικών κριτηρίων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Το πρόγραμμα Υποτροφιών του Ομίλου FOURLIS δημιουργήθηκε το 2013 και έκτοτε στηρίζει φοιτητές παιδιά εργαζομένων τα οποία σπουδάζουν σε Δημόσια Ανώτερα ή Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα σε Ελλάδα και Κύπρο, εκτός του τόπου διαμονής τους, και των οποίων οι οικογένειες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις της κάλυψης των εξόδων διαμονής τους σε άλλη πόλη.
ΘΕΣΜΟΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Ο θεσμός έχει ως στόχο την ανάδειξη και βράβευση όλων εκείνων των εργαζομένων που μέσα από συγκεκριμένες συμπεριφορές διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την ξεχωριστή προσφορά τους, σύμφωνα πάντα με τις Αξίες και την Αποστολή του Ομίλου FOURLIS.
Μέσα από τον θεσμό αυτό, επιβραβεύονται οι εργαζόμενοι του Ομίλου που για χρόνια έχουν προσφέρει και συμβάλει στην επίτευξη των στόχων του (10, 20 και 30 χρόνια αναγνώρισης και προσφοράς).
Κάθε χρόνο, στον Όμιλο FOURLIS βραβεύουμε παιδιά εργαζομένων που είτε είναι αριστούχοι μαθητές, είτε εισήχθησαν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, σε γιορτές που πραγματοποιούνται παρουσία των γονιών τους αλλά και στελεχών της διοίκησης του Ομίλου FOURLIS.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: