Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Ελλάδας
Καλώς ήλθατε στην IKEA!


Όροι και προϋποθέσεις

Ισχύει από 1/04/2018 μέχρι και 30/04/2018 για τις πόλεις των Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Ηρακλείου, Χανίων, Ρόδου, Πάτρας και Κομοτηνής (Ζώνη 1).

Στην ενέργεια συμμετέχουν όλοι οι καναπέδες, οι καναπέδες – κρεβάτια, οι πολυθρόνες, τα υποπόδια, τα πουφ και τα καλύμματα.

Αφορά την τελική αξία των προϊόντων που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια, αφαιρουμένων οποιωνδήποτε άλλων εκπτώσεων (π.χ. εξαργύρωση πόντων ΙΚΕΑ FAMILY).

Ισχύει και για το ΙΚΕΑ e-shop με αγορά καναπέ, καναπέ-κρεβάτι, πολυθρόνας, υποπόδιου, πουφ ή καλύμματος αξίας 200€ και πάνω (εξαιρούνται τα μεταφορικά).

Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ ή στο ΙΚΕΑ e-shop, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία παραγγελίας (και όχι τιμολόγησης). Για να ισχύει η ενέργεια πρέπει η ημερομηνία παραγγελίας να είναι εντός χρονικού ορίου για το οποίο ισχύει η προσφορά.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: