Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Ελλάδας
Καλώς ήλθατε στην IKEA


Η ΙΚΕΑ για μια ακόμη χρονιά στήριξε τα δικαιώματα των παιδιών συμμετέχοντας στην καμπάνια «ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για καλό σκοπό». Από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου 2016 το ΙΚΕΑ Foundation προσέφερε, με κάθε αγορά ενός λούτρινου παιχνιδιού ή βιβλίου, 1€ για τη στήριξη του δικαιώματος των παιδιών στο παιχνίδι και τη σωστή ανάπτυξη, μέσω προγραμμάτων διαφόρων οργανισμών όπως η UNICEF και το Save the Children. Στην Ελλάδα συγκεντρώθηκε το ποσό των 59.230€. 
Ανακοινώθηκαν οι νικητές του 3ου διαγωνισμού ζωγραφικής λούτρινων παιχνιδιών «Τα παιδιά ζωγραφίζουν … για τα παιδιά».


Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ΙΚΕΑ προσκάλεσε παιδιά να δημιουργήσουν τη συλλεκτική σειρά SAGOSKATT της επόμενης χρονιάς.
Παιδιά από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφίζοντας το παιχνίδι των ονείρων τους. Συνολικά συμμετείχαν στον διαγωνισμό 70.000 ζωγραφιές παγκοσμίως, από τις οποίες επιλέχθηκαν οι 10 και οι νικητές θα δούνε τη ζωγραφιά τους να ζωντανεύει και να γίνεται λούτρινο παιχνίδι. Οι δέκα ζωγραφιές που νίκησαν είναι πραγματικά υπέροχες. Κάθε μια είναι πολύ ξεχωριστή, χαρούμενη και ευφάνταστη.

Οι νικητές προέρχονται από τις παρακάτω χώρες:

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Πολωνία
Γερμανία
Βουλγαρία
Ρωσία
Ιαπωνία
Νότια Κορέα
Αυστρία
Δυτική Αυστραλία
ΗΠΑ

Τα λούτρινα παιχνίδια θα διατεθούν σε περιορισμένο αριθμό σε όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ παγκοσμίως το φθινόπωρο του κατά τη διάρκεια της καμπάνιας «Παίζουμε Μαζί για καλό σκοπό» 2017.

Η σειρά SAGOSKATT, όπως και όλες οι παιδικές σειρές (παιχνίδια και βιβλία) της IKEA, συνεισφέρει στην καμπάνια της ΙΚΕΑ, η οποία στηρίζει το δικαίωμα των παιδιών στο παιχνίδι και στην ανάπτυξη. Δείτε μερικά από τα λούτρινα παιχνίδια που δημιουργήθηκαν από παιδιά και πωλήθηκαν κατά τη διάρκεια της καμπάνιας το 2016.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: