Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Ελλάδας
Κατάλογος ΙΚΕΑ 2016
Ζούμε μαζί όμορφες στιγμές
 

Στην καθημερινή μας ζωή υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν μεγάλη αξία. Είναι κάποια μικρά, καθημερινά πράγματα που μπορούν να μας κάνουν χαρούμενους και ευτυχισμένους. Ξέρετε, αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουμε για αυτούς που αγαπάμε και μας κάνουν να αισθανόμαστε καλά. Ένα απαλό χάδι, μια γλυκιά κουβέντα, το κλείσιμο του ματιού...

Τα μικρά πράγματα που είναι δίπλα μας καθημερινά όταν είμαστε στο σπίτι. Ο δίσκος που σερβίρουμε το πρωινό στο κρεβάτι ένα κυριακάτικο πρωινό, η μικρή σκαλίτσα που μας βοηθάει να φτάσουμε παντού είναι από τα πράγματα που μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και πιο όμορφη. Αρχίζοντας από την κουζίνα που ζούμε άπειρες όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά μας και πηγαίνοντας σε όλους τους χώρους του σπιτιού, θα ανακαλύψετε όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη ζωή μας. Ζούμε μαζί και τα γνωρίζουμε!

Νέος Κατάλογος ΙΚΕΑ 2016 - Ψηφιακή Έκδοση

Δείτε την ψηφιακή έκδοση του Νέου Καταλόγου ΙΚΕΑ από τον υπoλογιστή, το smartphone ή το tablet σας. Η ψηφιακή έκδοση του καταλόγου περιέχει διαδραστικό και επιπλέον περιεχόμενο, όπως ιδέες, συμβουλές και videos.

Δείτε τον νέο Κατάλογο IKEA online

Νέος Κατάλογος ΙΚΕΑ 2016 - Εφαρμογή 

Η εφαρμογή αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τον Κατάλογο ΙΚΕΑ, έξω από τις σελίδες του! Κατεβάστε τη στο smartphone ή το tablet σας μέσα από το App Store για iOS (iPhone/iPad), ή μέσα από το Google Play για Android και αποκτήστε πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο -με νέες λειτουργίες, αλλά και στα έντυπα ΙΚΕΑ.

 
 
     
     
ΕΝΤΥΠΟ ΜΠΑΝΙΟΥ
ΕΝΤΥΠΟ ΚΟΥΖΙΝΩΝ METOD
 
 


ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ:

ΙΚΕΑ Social Media