Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Ελλάδας
Καλώς ήλθατε στην IKEA.

Οδηγίες Εγκατάστασης για MAC

 MAC


1. Διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους της άδειας χρήσης.
2. Κάντε κλικ στο «Εγκατάσταση Player».
3. Θα πρέπει να δείτε τώρα τη λήψη του προγράμματος στον υπολογιστή σας. O χρόνος λήψης θα εξαρτηθεί από την ταχύτητα σας στο internet.
4. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη του προγράμματος, ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού.
5. Σημείωση! Το παράθυρο εγκατάστασης μπορεί να ανοίξει πίσω από το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.
6. Το αναδυόμενο παράθυρο πρέπει να περιέχει το plug-in NP_2020Player_IKEA.
7. Σύρετε το εικονίδιο NP_2020Player_IKEA.plugin στο πάνω μέρος του φακέλου συντόμευσης Internet plug-ins ώστε να το αντιγράψετε εκεί.
8. Αν απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή για να εγκαταστήσετε τα plug-ins μπορεί να χρειαστεί να κάνετε «Πιστοποίηση» και στη συνέχεια να εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης διαχειριστή για τον υπολογιστή σας.
9. Αν ο χρήστης έχει εγκαταστήσει προηγουμένως ένα plug-in, τότε θα εμφανιστεί ένα μήνυμα για να αντικατασταθεί. Κάντε κλικ στο κουμπί «Αντικατάσταση».
10. Για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης, και έτσι να κλείσετε τελείως το πρόγραμμα περιήγησής σας (Command-Q) και στη συνέχεια να κάνετε επανεκκίνηση.
11. Ο Σχεδιαστής Σπιτιού IKEA θα πρέπει τώρα να λειτουργεί!

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: