Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Ελλάδας
Καλώς ήλθατε στην IKEA

3ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής

IKEA FAMILY: Φόρμα Εγγραφής | Προνόμια Μελών | Προσφορές IKEA FAMILY | Συχνές Ερωτήσεις | Όροι και Προϋποθέσεις | Ενεργοποίηση Κάρτας | Login


Ψήφισε την αγαπημένη σου παιδική ζωγραφιά και εκείνη μπορεί να «μεταμορφωθεί» σε ένα λούτρινο παιχνίδι ΙΚΕΑ.

Στις 6 Νοεμβρίου οι μικροί μας φίλοι ήρθαν στα καταστήματα ΙΚΕΑ για να ζωγραφίσουν το λούτρινο παιχνίδι των ονείρων τους. Οι 20 καλύτερες ζωγραφιές, επιλέχθηκαν από την επιτροπή του κάθε καταστήματος, όπου κι αναρτήθηκαν για να μπορούν οι επισκέπτες να ψηφίσουν, αναδεικνύοντας τις 10 αγαπημένες τους. Έτσι, προέκυψαν συνολικά 50 ζωγραφιές από όλα τα καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα.

Τώρα, όλα τα μέλη ΙΚΕΑ FAMILY, μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ζωγραφιά ανάμεσα στις 50, αναδεικνύοντας τις 20 ζωγραφιές, οι οποίες θα σταλούν στη Σουηδία. Εκεί θα επιλεγούν, οι 10 καλύτερες από όλες τις χώρες και τα σχέδια θα «μεταμορφωθούν» σε πραγματικά λούτρινα παιχνίδια IKEA.

Δείτε τους Όρους και κανονισμούς εδώ
Η νέα καμπάνια της ΙΚΕΑ, «Παίζουμε Μαζί για καλό σκοπό», υποστηρίζει το δικαίωμα όλων των παιδιών στο παιχνίδι και την ανάπτυξη, επισημαίνοντας τα οφέλη που έχει για τα παιδιά. Για κάθε παιδικό βιβλίο ή παιχνίδι που πωλείται από 20 Νοεμβρίου έως 24 Δεκεμβρίου, το ΙΚΕΑ Foundation προσφέρει 1€ σε προγράμματα που ενισχύουν κάποιες από τις πιο φτωχές κοινότητες του κόσμου, υποστηρίζοντας έτσι την παιδική ανάπτυξη και εκμάθηση, τις ίσες ευκαιρίες στη συμμετοχή, τον αθλητισμό και, φυσικά, το παιχνίδι.


ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: