Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε πως θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία ως επισκέπτης στην ιστοσελίδα μας. Αν συνεχίσετε χωρίς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας, συμφωνείτε να λαμβάνετε όλα τα cookies από την ιστοσελίδα IKEA Ελλάδας
Καλώς ήλθατε στην IKEA
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Επιπλέον Υπηρεσίες

 Ανακύκλωση
  ΑμεΑ
   Οδηγοί συναρμολόγησης
 
 
 
 
 
Ανακύκλωση και στα καταστήματα ΙΚΕΑ.
Συνδυάστε την επίσκεψή σας στο κατάστημα ΙΚΕΑ με την ανακύκλωση. Μπορείτε να ανακυκλώσετε χαρτί, μπαταρίες, λαμπτήρες, πλαστικό και ηλεκτρικές συσκευές.

 
Για τη διευκόλυνση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες, έχουμε προβλέψει ειδικά οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης, αναπηρικά αμαξίδια, τουαλέτες και καρότσια αγορών. Μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον πληροφορίες, από το προσωπικό μας στην είσοδο του καταστήματος.
Τα καταστήματά μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές ΑμεΑ για την εύκολη μετακίνηση σε όλους τους χώρους μέσα στο κατάστημα.

  Διαθέσιμοι οποιαδήποτε στιγμή τους χρειαστείτε.
Χάσατε τις οδηγίες συναρμολόγησης; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτές, αφού υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας. Ιδανική υπηρεσία όταν θα χρειαστεί να συναρμολογήσετε ξανά τα έπιπλα ΙΚΕΑ, όπως για παράδειγμα σε μία μετακόμιση.

         
Οδηγοί αγοράς   Επικοινωνήστε μαζί μας
   Συχνές ερωτήσεις
         
Εμπνευστείτε ιδέες για το σπίτι σας μέσα από τους οδηγούς αγοράς.
Προμηθευτείτε λεπτομερείς οδηγούς αγοράς και ενημερωτικά έντυπα για τα προϊόντα από το κατάστημα ή πατήστε εδώ. Βρείτε περισσότερες ιδέες, λύσεις και πληροφορίες για τις κουζίνες, τις ντουλάπες και άλλα προϊόντα.

 
Αν χρειάζεστε πληροφορίες ή θέλετε να μας πείτε την γνώμη σας.

  Για να έχετε γρήγορη πληροφόρηση σε ερωτήσεις γενικού περιεχομένου.
         
Ερμάρια φύλαξης
     
         
Για τα προσωπικά σας αντικείμενα.
Μπορείτε να φυλάξετε τα προσωπικά σας αντικείμενα ή τις αγορές σας σε ένα από τα αριθμημένα ερμάρια φύλαξης που θα βρείτε στην είσοδο του καταστήματος με την χρήση ενός 1€, το οποίο θα πάρετε πίσω με την αναχώρησή σας. Αν δεν διαθέτετε κέρμα του 1€ απευθυνθείτε στο προσωπικό της υποδοχής για να σας εξυπηρετήσει.

 
 
         


ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: