Καλώς ήλθατε στην IKEA!
Βήματα

1. Επιλέγετε την επιθυμητή ημέρα - ώρα και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να κλείσετε ραντεβού στο κατάστημα Κηφισού εδώ. Αφού διαβάσετε τους όρους της υπηρεσίας κάνετε την αποδοχή.

2. Συμπληρώνετε στο ερωτηματολόγιο τα δωμάτια του σπιτιού σας για τα οποία θα επιθυμούσατε τις συμβουλές επίπλωσης και βλέπετε την αξία της υπηρεσίας.

3. Προπληρώνετε την αξία της υπηρεσίας 100€ ή 200€ ανάλογα με τα m2 των χώρων που επιθυμείτε να διακοσμήσετε, με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή PayPal.

4. Ο σύμβουλος επίπλωσης επικοινωνεί μαζί σας πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν το ραντεβού που επιλέξατε για να ορίσετε το ραντεβού προ μέτρησης. Κατά τη διάρκεια της προμέτρησης η Service one, ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας, επισκέπτεται τον χώρο σας για τη μέτρηση και τη λήψη φωτογραφιών.

5. Την ημέρα του ραντεβού στο κατάστημα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε προσωπικές συμβουλές επίπλωσης με εξειδικευμένες γνώσεις που ταιριάζουν στους δικούς σας χώρους. Με τον Σύμβουλο επίπλωσης προγραμματίζετε το δεύτερο ραντεβού για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού στο κατάστημα.

6. Στο δεύτερο ραντεβού στο κατάστημα, σας παρουσιάζουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση επίπλωσης με προϊόντα IKEΑ και σας δίνουμε μία οικονομική προσφορά με όλα τα προϊόντα IKEA και τις υπηρεσίες μεταφοράς και συναρμολόγησης.

7. Ολοκληρώνετε την αγορά των προϊόντων με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής στο κατάστημα. Η αξία της υπηρεσίας «Συμβουλές επίπλωσης σπιτιού» επιστρέφεται με τη μορφή ισόποσης έκπτωσης στην τελική αξία της αγοράς σας. Δείτε περισσότερα εδώ.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: