Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Αρμονία & ισορροπία για καλύτερη καθημερινή ζωή

Ενώ προετοιμαζόμαστε για το φθινόπωρο, συνεχίζουμε να βρίσκουμε και να απολαμβάνουμε στιγμές με πιο χαλαρή διάθεση. Το μυστικό για μία πιο ισορροπημένη ζωή είναι να δημιουργούμε στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης είτε είμαστε μόνοι μας, είτε με τους αγαπημένους μας. Κάνουμε ένα διάλειμμα από την πίεση της ημέρας και αφιερώνουμε χρόνο σε ό,τι θα μας δώσει θετική ενέργεια.

Κατάλογος

Φέτος γιορτάζουμε τα 70 χρόνια του Καταλόγου και γι’ αυτό δημιουργήσαμε κάτι που ελπίζουμε ότι όλοι θα απολαύσουν και θα βρουν χρήσιμο. Ο φετινός κατάλογος ΙΚΕΑ αποτελεί έναν οδηγό για μία καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι.
Η κάθε σελίδα περιλαμβάνει ιδέες και λύσεις που βασίζονται στην ίδια φιλοσοφία. Οι μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά στην καθημερινή ζωή. Ο νέος οδηγός είναι γεμάτος έμπνευση και πληροφορίες για να μετατρέψετε το σπίτι σας σε έναν πιο ζεστό, έξυπνο, βιώσιμο και όμορφο χώρο.
Με έναν μόνο τρόπο μπορούμε να πετύχουμε τους μεγαλύτερους στόχους μας: κάνοντας το πρώτο βήμα.
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν μερικά πρώτα βήματα για να είστε πιο ξεκούραστοι, να γίνετε πιο φιλικοί προς το περιβάλλον και πιο οργανωμένοι!

Ανακαλύψτε τον

Έτοιμοι για το σχολείο;

Πλησιάζει ο καιρός που τα σχολεία θα ανοίξουν πάλι. Και ενώ για κάποιους αυτό είναι μια ανακούφιση, δημιουργεί και πολλές απορίες, όπως τι μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τα παιδιά να βάλουν τα δυνατά τους!

Κι ενώ εσείς σκέφτεστε αν θα ανακαινίσετε το δωμάτιό τους ή θα γεμίσετε το γραφείο τους με τα απαραίτητα για τη σχολική χρονιά, εμείς σας προτείνουμε τα έπιπλα και τον εξοπλισμό που χρειάζονται τα παιδιά σας στα διαφορετικά στάδια ανάπτυξής τους, στη μελέτη αλλά και το παιχνίδι.

Δείτε μερικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε τη φετινή επιστροφή στο σχολείο καλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.

Το γραφείο δεν είναι για όλους η καλύτερη επιλογή για μελέτη. Αντικαθιστώντας την επιφάνεια του γραφείου τους με μία βάση για laptop, μπορούν να διαβάζουν οπουδήποτε.

Η προετοιμασία για το σχολείο το πρωί είναι  πιο εύκολη όταν έχετε διαλέξει ρούχα από το βράδυ.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και του συντονισμού, αλλά και εξίσου σημαντικό ως μέσο εκτόνωσης ενέργειας.

Έτοιμοι για το πανεπιστήμιο;

Η φοιτητική ζωή ανοίγει μεγάλους ορίζοντες, αλλά μαζί με την ανεξαρτησία έρχονται και σημαντικές απορίες: πώς θα απλώσεις τα πλυμένα ρούχα και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μαγειρέψεις ένα αυγό; Βραστό, τηγανητό ή ομελέτα; Σε κάθε περίπτωση όμως, εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε. Είτε θέλετε να ανανεώσετε ένα κοινό δωμάτιο μιας φοιτητικής εστίας, είτε να βελτιώσετε τον χώρο του γραφείου σας, εμείς σάς προτείνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες για τη φοιτητική ζωή. Θα δείτε ότι μόλις τακτοποιήσετε όλα τα πρακτικά ζητήματα, μπορείτε να απολαύσετε απερίσπαστοι το συναρπαστικό ξεκίνημα της φοιτητικής σας ζωής. Λοιπόν, τι θα κάνουμε φέτος;

Αναρωτιέστε τι να πάρετε φεύγοντας για το φοιτητικό σας σπίτι; Από τώρα και για τον επόμενο μήνα ξεκινήστε να σημειώνετε όλα τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε. Έτσι, θα γνωρίζετε ακριβώς τι είναι απολύτως απαραίτητο (και πιθανότατα τι θα πρέπει να ξεφορτωθείτε).

Αυτή η ράγα κουρτίνας στηρίζεται στη θέση της αποκλειστικά με την πίεση. Εξασφαλίζει εύκολα μεγαλύτερη άνεση και απομόνωση στον χώρο σας.

Ένα ντουλάπι που κλειδώνει μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας όταν συγκατοικείτε και μοιράζεστε τον χώρο σας με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, ενώ μπορείτε να ασφαλίσετε τα πράγματά σας με την κλειδαριά ROTHULT. Κλειδώνει και ξεκλειδώνει εύκολα με το τηλέφωνό σας ή με κάρτα NFC. Κλειδί; Ποιο κλειδί;

Συλλεκτική Σειρά SAMMANKOPLA

Η πρωτότυπη συλλεκτική σειρά SAMMANKOPPLA συνδυάζει μοναδικά τη street-style αισθητική ενός αστικού κέντρου, όπως της Μπανγκόκ, με την εξειδίκευση της ΙΚΕΑ στο σχεδιασμό λειτουργικών αντικειμένων υψηλής αισθητικής.

Ανακαλύψτε τη

Συλλεκτική Σειρά RÅVAROR

H συλλεκτική σειρά RÅVAROR αποτελείται από πολύ-λειτουργικά έπιπλα υψηλής ποιότητας για να αισθάνεστε άνετα όπου κι αν ζείτε, ακόμη και στους πιο μικρούς χώρους, και σε βάθος χρόνου. 

Ανακαλύψτε τη