Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TRADFRI, σετ ροοστάτη E27, 104.359.26

TRADFRI σετ ροοστάτη E27

104.359.26

€ 14,99
70 πόντους ανταμοιβής
a_plus
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 806 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Ύψος: 110 mm
Διάμετρος: 60 mm
Ισχύς: 8.9 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 17 cm
Πλάτος: 15 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.08 kg
Μεικτό βάρος: 0.28 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.8 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό ABS
Σύνοψη
Σύνοψη
Ένας πραγματικά εύκολος στη χρήση «Έξυπνος» φωτισμός! Με αυτό το σετ μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ασύρματο ροοστάτη για να ρυθμίζετε τον φωτισμό σας, ώστε να έχετε πάντα το σωστό φως ανάλογα με τις δραστηριότητες και τη διάθεσή σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Μπορείτε να επεκτείνετε το σετ σας συνδυάζοντας έως και 10 λαμπτήρες LED, πάνελ φωτισμού LED ή πόρτες με φωτισμό LED, ώστε να ανάβουν, να σβήνουν ή να ρυθμίζεται η έντασή τους ταυτόχρονα. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: 0,5W. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενσύρματους ροοστάτες. Με το σετ TRÅDFRI, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας χωρίς να έχετε ενσύρματη εγκατάσταση. Ο ροοστάτης έχει μέγιστο εύρος 10 μέτρα όταν δεν εμποδίζεται από τοίχους. Η μπαταρία περιλαμβάνεται και έχει διάρκεια ζωής περίπου 2 χρόνια.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε με ένα, έτοιμο προς χρήση, σετ «έξυπνου» φωτισμού TRÅDFRI, που περιλαμβάνει έναν ασύρματο ροοστάτη και έναν λαμπτήρα LED E27 (μεγάλη βάση) με θερμό λευκό φως (2.700K).Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας ασύρματα και να τον προσαρμόσετε εύκολα ανάλογα με τη δραστηριότητά σας.
Όταν προσθέσετε την πύλη ελέγχου TRÅDFRI και την IKEA Home smart εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα γκρουπ από πηγές φωτός και να τα ελέγχετε με διαφορετικούς τρόπους.Το σετ έχει ήδη αντιστοιχιστεί, επομένως το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βιδώσετε την πηγή φωτισμού στο φωτιστικό και να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τον έξυπνο φωτισμό σας.