Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TRADFRI, σετ τηλεχειριστηρίου, GU10, 004.065.47

TRADFRI σετ τηλεχειριστηρίου, GU10

004.065.47

€ 49,99
245 πόντους ανταμοιβής
a_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (966 KB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 400 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Ισχύς: 5 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 18 cm
Πλάτος: 18 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.25 kg
Μεικτό βάρος: 0.46 kg
Ακαθάριστος όγκος: 2.1 l
Υλικό
Υλικό
Πίσω μέρος:
Συνθετικό καουτσούκ, Πλαστικό ABS Όψη:
Πλαστικό ABS Εξάρτημα στήριξης στον τοίχο:
Πολυανθρακικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Ένας πραγματικά εύκολος στη χρήση «Έξυπνος» φωτισμός! Με αυτό το σετ μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο για να ρυθμίζετε τον φωτισμό σας και να αλλάζετε σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις δραστηριότητες και τη διάθεσή σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Μπορείτε να επεκτείνετε το σετ σας, ώστε να ελέγχετε έως και 10 λαμπτήρες LED, πάνελ φωτισμού LED ή πόρτες με φωτισμό LED με τον ίδιο τρόπο – ρύθμιση έντασης, απενεργοποίηση, ενεργοποίηση και σταδιακή μετάβαση από ζεστό σε ψυχρό φως. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: 0,5W. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Αυτό το σετ δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενσύρματους ροοστάτες. Με το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας χωρίς εγκατάσταση στην παροχή. Το τηλεχειριστήριο έχει μέγιστο εύρος 10 μέτρων αν δεν παρεμποδίζεται από κάποιο τοίχο. Ένας μαγνήτης σάς διευκολύνει να στερεώσετε το τηλεχειριστήριο στον επίτοιχο βραχίονα. Η μπαταρία περιλαμβάνεται και έχει διάρκεια ζωής περίπου 2 χρόνια.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ξεκινήστε με ένα έτοιμο σετ TRÅDFRI που περιλαμβάνει ένα τηλεχειριστήριο και 3 λαμπτήρες LED GU10 με λευκό φάσμα.Μπορείτε γρήγορα και εύκολα να αλλάξετε την ατμόσφαιρα στο δωμάτιο ρυθμίζοντας την ένταση και αλλάζοντας από θερμό σε ψυχρό φωτισμό σε τρία βήματα.
Όταν προσθέσετε την πύλη ελέγχου TRÅDFRI και την IKEA Home smart εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα γκρουπ από πηγές φωτός και να τα ελέγχετε με διαφορετικούς τρόπους.Το σετ έχει ήδη αντιστοιχιστεί, επομένως το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βιδώσετε την πηγή φωτισμού στο φωτιστικό και να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τον έξυπνο φωτισμό σας.