Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
KUNGSFORS, στραγγιστήρι πιάτων, 403.712.25

KUNGSFORS στραγγιστήρι πιάτων

403.712.25

€ 45,00
225 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (6 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 60 cm
Βάθος: 30 cm
Ύψος: 10 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 63 cm
Πλάτος: 32 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 3.75 kg
Μεικτό βάρος: 4.19 kg
Ακαθάριστος όγκος: 9.0 l
Υλικό
Υλικό
Ταινία/ Δίσκος:
Ανοξείδωτο ατσάλι, Ανοξείδωτο ατσάλι Στήριγμα/ Πριτσίνι:
Ανοξείδωτο ατσάλι Σύρμα:
Ατσάλι, Γαλβανιζέ, Ηλεκτροστατική βαφή
Σύνοψη
Σύνοψη
Εμπνευσμένο από επαγγελματίες, αλλά προσαρμοσμένο για εσάς. Ακριβώς όπως σε μια κουζίνα εστιατορίων, επικεντρωθήκαμε στα ανθεκτικά υλικά και την «έξυπνη» αποθήκευση στον τοίχο που παρέχει τον απαιτούμενο χώρο για όλους τους δημιουργικούς μάγειρες.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορείτε να επιλέξετε να το στερεώσετε απευθείας στον τοίχο ή με τη βοήθεια της ράγας ανάρτησης KUNGSFORS. Τα διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικούς τύπους εξαρτημάτων στερέωσης. Χρησιμοποιήστε εξαρτήματα κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Να έχετε υπόψη σας ότι διαφορετικά υλικά τοίχου μπορούν να υποστηρίξουν διαφορετικά βάρη. Για παράδειγμα, οι τοίχοι από γύψο δεν μπορούν να σηκώσουν όσο βάρος μπορούν οι τοίχοι από ξύλο, τσιμέντο ή τούβλο. Μπορεί να συνδυαστεί με άλλα προϊόντα της σειράς KUNGSFORS. Αν δεν είστε σίγουροι για τον τύπο των εξαρτημάτων στερέωσης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα κατάστημα εργαλείων της περιοχής σας. Συνιστάται η χρήση μόνο σε εσωτερικούς χώρους.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μπορείτε να επιλέξετε να στηρίξετε το στραγγιστήρι πιάτων απευθείας στον τοίχο ή στο σύστημα KUNGSFORS ή να το τοποθετήσετε πάνω στον πάγκο εργασίας.Αφαιρούμενος δίσκος από κάτω. Συλλέγει το νερό από το στραγγιστήρι.
Το στραγγιστήρι πιάτων έχει μαλακά πλαστικά πόδια με αντιολισθητική επιφάνεια ώστε να μένει σταθερό πάνω στον πάγκο εργασίας.Τα στηρίγματα στο στραγγιστήρι μπορούν να διπλωθούν αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε σαν ράφι.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε χώρους με υψηλή υγρασία.