Welcome to IKEA

 Τ Α    Λ Ο Υ Τ Ρ Ι Ν Α    Π Α Ι Χ Ν Ι Δ Ι Α    Γ Ι Α    Τ Η Ν    Ε Κ Π Α Ι Δ Ε Υ Σ Η

Αυτή είναι η 13η και τελευταία χρονιά της ενέργειας «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση». Εργαστήκαμε σκληρά για έναν κόσμο όπου τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη θα μπορούσαν να αποκτήσουν περισσότερες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για αυτά και τις οικογένειές τους και η ενέργεια «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση» ενίσχυσε αυτόν τον σκοπό.


Η σειρά PS BRUM, που σχεδιάστηκε για την πρώτη χρονιά της ενέργειας «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση» το 2003.
Αυτή είναι όμως μόνο η αρχή. Η ΙΚΕΑ και το ΙKEA Foundation έχουν δεσμευτεί να βοηθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, σε όλο τον κόσμο και να βρίσκουν συνεχώς νέους και αποτελεσματικούς τρόπους για να στηρίζουν αυτόν τον σκοπό. Από την επόμενη χρονιά οι πελάτες και οι εργαζόμενοί μας θα μπορούν να βοηθήσουν το έργο μας για τη στήριξη των δικαιωμάτων των παιδιών. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.
Η IKEA σχεδιάζει την ενέργεια «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση» εδώ και 13 χρόνια. Για να σηματοδοτήσουμε την τελευταία χρονιά της ενέργειας και ταυτόχρονα να σχηματίσουμε μια γέφυρα με τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν για τα δικαιώματα των παιδιών, θελήσαμε να προσθέσουμε και κάτι νέο! Διοργανώσαμε έναν παγκόσμιο διαγωνισμό ζωγραφικής όπου τα παιδιά κλήθηκαν να καταθέσουν τα σχέδιά τους για το αγαπημένο τους λούτρινο παιχνίδι. Έπειτα από τις χιλιάδες υπέροχες συμμετοχές που λάβαμε, καταλήξαμε σε δέκα νικητές. Τα σχέδια των νικητών κατασκευάστηκαν σε λούτρινα παιχνίδια και θα πωληθούν, ως περιορισμένη σειρά, στα καταστήματα ΙΚΕΑ, κατά τη διάρκεια της ενέργειας «Τα λούτρινα παιχνίδια για την Εκπαίδευση».

Η σειρά SAGOSKATT που σχεδιάστηκε για τη φετινή χρονιά της ενέργειας «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση»
Δείτε όλη τη σειρά εδώ
 

WE ACCEPT PAYMENTS VIA: