Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Βήματα

1. Επιλέγετε την επιθυμητή ημέρα - ώρα και συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να κλείσετε ραντεβού στο κατάστημα ΙΚΕΑ της επιλογής σας εδώ

2. Συμπληρώνετε στο ερωτηματολόγιο τα δωμάτια του σπιτιού σας και τα τετραγωνικά μέτρα για τα οποία θα επιθυμούσατε τις συμβουλές επίπλωσης και βλέπετε την αξία της υπηρεσίας.

3. Προπληρώνετε την αξία της υπηρεσίας εύκολα μέσω της ιστοσελίδας μας με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή Paypal.  Αν θέλετε όμως, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας τηλεφωνικά στο 801 11 22 722 (για κλήσεις από σταθερό με χρέωση σύμφωνα με τη τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας) ή 210 35 43 403 (για διεθνείς ή κλήσεις από κινητό με χρέωση σύμφωνα με τη τιμολογιακή πολιτική του τηλεπικοινωνιακού παρόχου σας) ή σε οποιοδήποτε κατάστημα ΙΚΕΑ. Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 200€ ανά δωμάτιο διάστασης μέχρι 50m2. Για δωμάτια άνω των 50m2 ισχύει επιπλέον χρέωση, 4€ ανά m2.  Η χρέωση μπορεί να επιστραφεί κατά την πληρωμή των επίπλων ΙΚΕΑ που σας προτείνουμε. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

4. Ο σύμβουλος επίπλωσης επικοινωνεί μαζί σας πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν το ραντεβού που επιλέξατε για να ορίσετε το ραντεβού προ μέτρησης. Κατά τη διάρκεια της προμέτρησης, ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας, επισκέπτεται τον χώρο σας για τη μέτρηση και τη λήψη φωτογραφιών.

5. Την ημέρα του ραντεβού στο κατάστημα συζητάμε τις ανάγκες σας και σας δίνουμε προσωπικές συμβουλές επίπλωσης με εξειδικευμένες γνώσεις που ταιριάζουν στους δικούς σας χώρους. Με τον Σύμβουλο επίπλωσης προγραμματίζετε το δεύτερο ραντεβού για την ολοκλήρωση του σχεδιασμού στο κατάστημα.

6. Στο δεύτερο ραντεβού στο κατάστημα, σας παρουσιάζουμε μία ολοκληρωμένη πρόταση επίπλωσης με προϊόντα IKEΑ και σας δίνουμε μία οικονομική προσφορά με όλα τα προϊόντα IKEA και τις υπηρεσίες μεταφοράς και συναρμολόγησης.

7. Ολοκληρώνετε την αγορά των προϊόντων με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής στο κατάστημα. Η αξία της υπηρεσίας «Συμβουλές επίπλωσης σπιτιού» επιστρέφεται με τη μορφή ισόποσης έκπτωσης στην τελική αξία των επίπλων που σας προτείνουμε. Δείτε περισσότερα εδώ.