Καλώς ήλθατε στην IKEA!Όροι:
H ενέργεια ισχύει για αγορές επίπλων στρωμάτων και ηλεκτρικών συσκευών.

Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται όλα τα φωτιστικά, χαλιά, καθρέφτες, είδη διακόσμησης, είδη σερβιρίσματος, μαγειρικά σκεύη, διακοσμητικά μαξιλάρια, ριχτάρια, κουρτίνες, πάνελ και ράγες, λευκά είδη, παιχνίδια, είδη αποθήκευσης και οργάνωσης, αξεσουάρ μπάνιου, αξεσουάρ γραφείου, είδη αποθήκευσης και οργάνωσης κουζίνας, εργαλεία κουζίνας και είδη για κατοικίδια.

Σε περίπτωση μικτής μεταφοράς επίπλων και οικιακού εξοπλισμού, ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο με το κόστος μεταφοράς για τα είδη οικιακού εξοπλισμού.
Αφορά στην τελική αξία της αγοράς των προϊόντων, αφαιρουμένων οποιωνδήποτε υπηρεσιών ή εκπτώσεων (π.χ. εξαργύρωση πόντων IKEA FAMILY).
Ισχύει για τις πόλεις των Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Ηρακλείου, Χανίων, Ρόδου, Πάτρας και Κομοτηνής (Ζώνη 1).
Ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα καταστήματα ΙΚΕΑ ή για παραγγελίες που θα δοθούν στο ΙΚΕΑ e-shop και στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ την περίοδο 01/01/2019 μέχρι και 20/01/2019.
Για αγορές που πραγματοποιούνται στα Κέντρα Παραγγελιών και Παραλαβών ΙΚΕΑ ή στο ΙΚΕΑ e-shop, ημερομηνία αγοράς θεωρείται η ημερομηνία παραγγελίας (και όχι τιμολόγησης).
Για να ισχύει η Δωρεάν Μεταφορά πρέπει η ημερομηνία παραγγελίας να είναι εντός χρονικού ορίου για το οποίο ισχύει η προσφορά. Η υπηρεσία μεταφοράς παρέχεται μόνο από το δίκτυο συνεργατών μας.
Σε περίπτωση επιστροφής μπορείτε να λάβετε μόνο πιστωτικό σημείωμα. Η αξία της δωρεάν μεταφοράς δεν ανταλλάσσεται με χρήματα. Έξοδα μεταφοράς και άλλων πρόσθετων υπηρεσιών δεν επιστρέφονται.
Δεν ισχύει σε συνδυασμό με άλλη ενέργεια ή προσφορά.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: