Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση 2015

Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση 2015


Περίοδος ενέργειας: 10 Νοεμβρίου 2014 - 3 Ιανουαρίου 2015.

Για κάθε λούτρινο παιχνίδι και παιδικό βιβλίο που πωλείται στα καταστήματα ΙΚΕΑ κατά τη διάρκεια της ενέργειας, το IKEA Foundation θα δωρίσει 1€ στη UNICEF, για την εκπαίδευση των παιδιών.

Από το 2003, η ενέργεια «Λούτρινα Παιχνίδια για την Eκπαίδευση» έχει ενισχύσει πάνω από 11 εκατομμύρια παιδιά, μέσα από 99 προγράμματα, σε 46 διαφορετικές χώρες. Το συνολικό ποσό που έχει δωρίσει το IKEA Foundation είναι 67 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε όλα τα λούτρινα παιχνίδια εδώ.

Αυτή είναι η δύναμη της εκπαίδευσης


Η εκπαίδευση είναι ο πιο ισχυρός και αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσουμε τα παιδιά να ξεφύγουν από τη φτώχεια. Η αλλαγή που μπορεί να επιφέρει η εκπαίδευση σε μια νέα ζωή είναι θεαματική.

Η εκπαίδευση έχει άμεσο αντίκτυπο στην ευημερία, στην καλύτερη υγεία και τη δημιουργία ίσων ευκαιριών. Προσφέρει στα παιδιά τη γνώση, τις ικανότητες και την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Όταν ένα παιδί ξεκινά και παραμένει στο σχολείο, δεν αλλάζει μόνο την πορεία της δικής του ζωής, αλλά επηρεάζει και την πορεία των μελλοντικών γενιών. Αυτές είναι οι μικρές αλλαγές που δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μεγαλύτερες και πιο ριζικές αλλαγές.

 


ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: