Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Η ζωή στο σπίτι με τα παιδιά

Ρίξτε μία ματιά στο παιδικό δωμάτιο (αν τολμάτε!). Το πιθανότερο είναι μερικά πράγματα να είναι ακατάστατα ή ακόμη και όλο το δωμάτιο. Αυτό το δωμάτιο έχει φτιαχτεί για να μπορούν τα παιδιά να παίξουν, να κάνουν χειροτεχνίες και να δημιουργήσουν, αλλά και όταν τελειώσουν με το παιχνίδι να μπορούν να συμμαζέψουν το δωμάτιο.

Ξυπνάτε νωρίτερα και δεν θέλετε να ενοχλήσετε τον σύντροφό σας;

Αυτό το άρθρο είναι για αυτούς που προσπαθούν να ντυθούν στο σκοτάδι, που περπατάνε στις μύτες για να μην κάνουν θόρυβο, που χτυπάνε στο κρεβάτι. Είναι για αυτούς που η μόνη στιγμή της ημέρας που είναι με το σύντροφό τους είναι στον ύπνο. Δεν θέλετε τα διαφορετικά ωράρια να επηρεάζουν την καθημερινότητα σας; Φτιάξτε το δωμάτιό σας ώστε να είναι λειτουργικό.