Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Διακοσμήστε το σπίτι σας με φυτά

Δοκιμάστε διάφορους τρόπους ώστε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με φυτά. Τα φυτά έχουν την δυνατότητα να δίνουν παραπάνω στιλ σε μονόχρωμα έπιπλα και να βοηθούν στον διαχωρισμό των χώρων.

Παρουσίαση σπιτιού: μεταφέρετε το καθιστικό σας έξω

Φέτος το καλοκαίρι, χρησιμοποιήστε υφάσματα για να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο (κήπο, ταράτσα ή μπαλκόνι) σε ένα αναπαυτικό καθιστικό σαν αυτό του σπιτιού σας…

Ένας ονειρικός γάμος που μπορείτε να οργανώσετε μόνοι σας

Πιστεύουμε πολύ στην απλότητα και την λιτότητα. Για την ακρίβεια, με αρκετή φαντασία (και τις συμβουλές τις διακοσμήτριας Λίνας) μπορούμε να ετοιμάσουμε μόνοι μας και οικονομικά ακόμη και την δεξίωση ενός γάμου.

Εκμεταλλευτείτε ακόμη και τις γωνίες

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αξιοποιήσουμε τις γωνίες του σπιτιού μας. Από το να ευχόμαστε όμως να μην υπήρχαν, μπορούμε να τις αναδείξουμε! Παρακάτω θα δείτε μερικούς τρόπους.

5 οικονομικές ιδέες διακόσμησης με φυτά

Φέρτε το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι! Δεν χρειάζεται να είστε καλοί στην κηπουρική ή να έχετε αρκετά χρήματα για να διαθέσετε. Εμπνευστείτε από 5 ιδέες διακόσμησης που θα φέρουν την καλοκαιρινή φρεσκάδα μέσα στο σπίτι.

Παρουσίαση σπιτιού: ένα μικρό οικογενειακό διαμέρισμα για 2 αδέρφια

Ο Στέφανος μένει με την αδερφή του, Σόνια, και τον γιο της, Αντρέα, σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. «Υπάρχει μόνο ένα υπνοδωμάτιο αλλά το καθιστικό λειτουργεί και σαν υπνοδωμάτιο,» λέει ο Στέφανος. Δείτε το μικρό αλλά έξυπνο σπίτι τους.

Φτιάξτε τη δική σας γιρλάντα από τεχνητά φυτά σε 5 λεπτά

Μπορείτε εύκολα να φέρετε την φύση μέσα στο σπίτι σας με τα τεχνητά φυτά. Είτε είναι για μία ειδική περίσταση είτε είναι για μόνιμη διακόσμηση στο σπίτι, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα για να φτιάξετε εύκολα την δική σας γιρλάντα από φυτά.