Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Φθινοπωρινή ανανέωση, μέρος Ι

Η αρχή κάθε εποχής είναι μία καλή ευκαιρία για να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Εδώ είναι το πρώτο μέρος των αγαπημένων μας τάσεων για το φθινόπωρο.

LEIKNY Κάλυμμα μαξιλαριού

Κλασσικά προϊόντα, μοντέρνα αισθητική

Αυτό το φθινόπωρο, τα αγαπημένα μας φλοράλ και τα καρό γίνονται το επίκεντρο. Ενώ είναι παραδοσιακά, δεν είναι καθόλου μονότονα χάρη στα μεγάλα και έντονα μοτίβα. «Κάνετε έναν συνδυασμό από διάφορα μοτίβα και αναδείξτε την προσωπικότητά σας,» λέει η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων Elin Hermansson.

SANELA Κουρτίνα, 2 τεμ.

Υλικά και υφάσματα σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Εκτός από τα μοτίβα, κάθε εποχή χαρακτηρίζεται και από τα δικά της υλικά και υφάσματα. Το μαύρο μεταλλικό και το ξύλο ταιριάζουν εξαιρετικά με απαλά υφάσματα για να σας ζεστάνουν τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου.


«Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώνετε το σπίτι σας κάθε εποχή; Τα υφάσματα! Είναι οικονομικά και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους.»

Elin Hermansson, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρωνΠερισσότερες ιδέες στο μέρος Ι


Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.