Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

4 τραπέζια, 5 τρόποι για να τα τοποθετήσετε

Το καθιστικό είναι συνήθως το δωμάτιο που μία οικογένεια περνάει τον περισσότερο χρόνο, κάνοντας πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό τα έπιπλά σας να είναι λειτουργικά. Εδώ έχουμε 4 τραπέζια, αλλά 5 τρόπους για να τα αξιοποιήσετε.

TÄRENDÖ Τραπέζι

Ο καθημερινός ήρωας

Για καθημερινή ευελιξία, ενώστε δύο τραπέζια για να τρώτε το μεσημεριανό ή το βραδινό όλοι μαζί και τοποθετήστε δύο τραπέζια κολλητά στον τοίχο που θα χρησιμοποιηθούν ως γραφεία.

MÄRIT Τραπεζομάντηλο μέσης

Το τέλειο δείπνο με φίλους

Όταν έχετε καλεσμένους στο σπίτι, ενώστε τα 3 τραπέζια για να καθίσουν και να απολαύσουν το γεύμα και το τρίτο χρησιμοποιήστε το σαν μπουφέ. Απλό και όμορφο!

FULLFÖLJA Κολλητική ταινία, 4 τεμ.

Παιχνίδι στο καθιστικό

Με τέσσερα τραπέζια, λίγη λευκή διακοσμητική ταινία και ένα δίχτυ του πινγκ-πονγκ, το τουρνουά είναι έτοιμο.

ODGER Καρέκλα

Ο πιο λειτουργικός χώρος

Τοποθετείστε τα τραπέζια σε σχήμα ζιγκ-ζακ και θα δημιουργηθούν χώροι για παιχνίδι, για διάβασμα ή δουλειά και για να απολαύσετε τον καφέ σας.

TORKIS Εύκαμπτο καλάθι ρούχων

Τακτοποίηση ρούχων

Ταξινομείστε και διπλώστε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα μαζί με όλη την οικογένεια. Τοποθετήστε δύο τραπέζια ώστε να γίνει το δίπλωμα των ρούχων και άλλα δύο για την ταξινόμηση.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.