Καλώς ήλθατε στην IKEA!

5 ιδέες για να χαλαρώσετε

22-Νοε-2018
Είτε είστε μόνοι σας είτε με παρέα και θέλετε να απολαύσετε μερικές στιγμές χαλάρωσης, σε αυτές τις ιδέες θα βρείτε τον τρόπο.
5 ιδέες για να χαλαρώσετε
1. Χωρίστε τους χώρους σας, κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας. Χρησιμοποιήστε ένα στόρι και στερεώστε το στο ταβάνι. Έτσι θα μπορείτε να δείτε μία ταινία μόνοι σας και οι υπόλοιποι να κάθονται πίσω, στο τραπέζι.
2. Δώστε στιλ στον καναπέ σας με μία κουνουπιέρα. Κάνει τον χώρο πολύ πιο ρομαντικό και ονειρικό.
3. Ένα παραβάν με ρόδες είναι λειτουργικό γιατί το τοποθετείτε όπου θέλετε εσείς να έχετε ιδιωτικότητα. Όταν δεν το χρειάζεστε, μπορείτε να το βάλετε δίπλα στον τοίχο. Ακόμη και τότε, είναι ένας επιπλέον αποθηκευτικός χώρος στον οποίον μπορείτε να κρεμάσετε διάφορες φωτογραφίες και άλλα αγαπημένα σας αντικείμενα.
4. Τοποθετείστε μερικές ράγες κουρτινών και κουρτίνες γύρω από τον καναπέ για να απολαύσετε λίγες στιγμές ηρεμίας μόνοι σας. Όταν έχετε καλεσμένους ή θέλετε να καθίσετε με όλη την οικογένεια, θα έχετε τις κουρτίνες ανοιχτές και όταν θέλετε να χαλαρώσετε, μπορείτε να τις κλείσετε.

5. Δύο σεζλόνγκ είναι η λύση για να απολαμβάνετε χρόνο μόνοι ή με παρέα. Είτε θέλετε να μιλήσετε με την οικογένειά σας είτε να καθίσετε μόνοι σας και να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο, μπορείτε να προσαρμόσετε τις δύο σεζλόνγκ ανάλογα με την επιθυμία σας.

Ανάκλιντρα και σεζλόνγκ 

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: