Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ένα σπίτι που αλλάζει με βάση τις ανάγκες σας

Εξελισσόμαστε, αποκτούμε νέα ενδιαφέροντα, υιοθετούμε νέες εφαρμογές και τεχνολογίες. Αλλάζουμε συνεχώς πράγματα μέσα στο σπίτι μας για να έχουμε μεγαλύτερη άνεση. Διαλέγουμε ευέλικτα και λειτουργικά έπιπλα που μπορούν να προσαρμόζονται στις ανάγκες μας. Εμπνευστείτε από αυτό το σπίτι που έχει σχεδιαστεί από την Åsa Dyberg για τον Κατάλογο ΙΚΕΑ 2019.


Περνάμε χρόνο μαζί

Σε αυτό το διαμέρισμα, η Åsa δημιούργησε έναν άνετο χώρο για μία οικογένεια με εφήβους. «Καθίστε όλοι άνετα, επιλέγοντας έναν καναπέ-κρεβάτι με μαξιλάρια πλάτης που μετακινούνται εύκολα για να κάθεστε αναπαυτικά και σε όποια στάση σας βολεύει,» λέει η Åsa. Παρακολουθήστε μία ταινία με παρέα ή συζητήστε με τους φίλους σας. Ο καναπές FLOTΤEBO μετατρέπεται γρήγορα και εύκολα σε ένα άνετο και ευρύχωρο κρεβάτι. Διαθέτει και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τα καθίσματα.


«Χρησιμοποιήστε λειτουργικά έπιπλα ώστε να μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την διαρρύθμιση του χώρου.»

Åsa Dyberg, Διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων

BURVIK Βοηθητικό τραπεζάκι

Επιλέξτε λειτουργικά έπιπλα

«Αποφασίστε εσείς πού θέλετε να τοποθετήσετε τα έπιπλά σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Αντικείμενα που μεταφέρονται και έξυπνες ιδέες, κάνουν τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη. Μικρά βοηθητικά τραπεζάκια σας δίνουν την δυνατότητα να έχετε όλα τα αντικείμενα κοντά σας, όπου και αν βρίσκεστε. Προτιμήστε αυτά αντί για ένα μεγάλο τραπέζι μέσης,» λέει η Åsa.

KALLAX Ραφιέρα

Έξυπνη αποθήκευση

«Η έξυπνη αποθήκευση κάνει την καθαριότητα παιχνιδάκι. Σας προτείνουμε ο κάθε ένας να έχει ένα ράφι για τα δικά του αντικείμενα και να τα τακτοποιεί μόνος του. Μου αρέσει πολύ αυτή η ραφιέρα, επειδή μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα ή οριζόντια. Έχετε αποθηκευτικό χώρο και μπουφέ σε ένα έπιπλο.» (Μην ξεχάσετε να την στερεώσετε στον τοίχο.)

JANINGE Σκαμπό μπαρ

Νησίδα κουζίνας – ένα έπιπλο, πολλές λύσεις

«Το κέντρο του σπιτιού είναι αυτή η νησίδα. Εκτός από την προετοιμασία του φαγητού, μπορείτε να απολαύσετε και το γεύμα σας και να συζητήσετε με την οικογένειά σας και τους φίλους σας,» λέει η Åsa. «Η νησίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, ακόμη και όταν δεν είναι ώρα φαγητού, σαν γραφείο, για να ξεχωρίσετε τα άπλυτα ή για να διαβάσετε μαζί με τα παιδιά σας.»

BLÅVINDA Παπλωματοθήκη και 2 μαξιλαροθήκες

Δημιουργήστε ένα άνετο υπνοδωμάτιο

«Μία έξυπνη συμβουλή είναι να χρησιμοποιείτε διαφορετικά χρώματα για να χωρίζετε τις ζώνες του δωματίου. Εδώ επιλέξαμε σκούρες αποχρώσεις για πιο ήρεμη ατμόσφαιρα. Δημιουργήστε έναν άνετο χώρο με έξυπνα αξεσουάρ. Χρησιμοποιήστε φωτιστικά με κλιπ για διάβασμα και μία βάση για το tablet σας.»

ELVARLI 2 μονάδες

Μία οργανωμένη ανοιχτή ντουλάπα

Η ανοιχτή ντουλάπα με φωτεινά χρώματα, όπως το λευκό, θα σας βοηθήσει να βρίσκετε εύκολα και γρήγορα όλα σας τα αντικείμενα. Επιλέξτε μονάδες που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες σας και η εύκολη συναρμολόγηση με ένα απλό «κλικ» σας επιτρέπει να τις προσαρμόσετε στις δικές σας ανάγκες όσο αλλάζουν.