Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Ιδέες - ΜΙΚΡΟΙ ΧΩΡΟΙ

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν τέλεια σπίτια. Υπάρχουν όμως σπίτια που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα των ανθρώπων που μένουν σε αυτά. Σπίτια που εκφράζουν το στιλ μας, με λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα που καλύπτουν τις ανάγκες μας και μας κάνουν να νιώθουμε άνετα. Εδώ θα βρείτε ευρηματικές ιδέες και λύσεις για καλύτερη καθημερινή ζωή.

Κατηγορίες

Το τέλειο γραφείο για την πρώτη δημοτικού

Η σχολική χρονιά έχεις ξεκινήσει και το μικρό σας πάει πρώτη δημοτικού. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία χρειάζονται ένα γραφείο για να μπορούν να συγκεντρωθούν να διαβάσουν και να κάνουν χειροτεχνίες τους.

Εκμεταλλευτείτε ακόμη και τις γωνίες

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να αξιοποιήσουμε τις γωνίες του σπιτιού μας. Από το να ευχόμαστε όμως να μην υπήρχαν, μπορούμε να τις αναδείξουμε! Παρακάτω θα δείτε μερικούς τρόπους.

Παρουσίαση σπιτιού: ένα μικρό οικογενειακό διαμέρισμα για 2 αδέρφια

Ο Στέφανος μένει με την αδερφή του, Σόνια, και τον γιο της, Αντρέα, σε ένα μικρό διαμέρισμα στην Αθήνα. «Υπάρχει μόνο ένα υπνοδωμάτιο αλλά το καθιστικό λειτουργεί και σαν υπνοδωμάτιο,» λέει ο Στέφανος. Δείτε το μικρό αλλά έξυπνο σπίτι τους.

Χρησιμοποιήστε ανεκμετάλλευτους χώρους για αποθήκευση

Αξιοποιήστε μία ανεκμετάλλευτη γωνία του σπιτιού για να δημιουργήσετε χώρο αποθήκευσης για ρούχα και αξεσουάρ. Ο χώρος κάτω από τις σκάλες μάς αποδεικνύει ότι με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορεί να μετατραπεί σε μία κανονική ντουλάπα.

Γίνετε ευρηματικοί δημιουργώντας διαχωριστικά

Έχετε ένα μικρό, ενιαίο δωμάτιο αλλά χρειάζεστε χώρο για να φιλοξενείτε φίλους σας, να δουλεύετε ή να χαλαρώνετε μόνοι σας; Έχουμε 5 ιδέες για να έχετε ένα… δωμάτιο μέσα σε ένα άλλο δωμάτιο.

Φτιάξτε εύκολα έναν εναλλακτικό τοίχο-καλόγερο

Ποιος δεν χρειάζεται λίγο περισσότερο χώρο αποθήκευσης; Όσο χώρο και να έχουμε, σίγουρα θα θέλαμε λίγο ακόμα! Γι’ αυτό ενθουσιαστήκαμε όταν η διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου, Therese, δημιούργησε αυτό τον τοίχο-καλόγερο. Δείτε πόσο εύκολα φτιάχνεται χωρίς καμία τρύπα στον τοίχο.

Ένα ζεστό καθιστικό για να φιλοξενείτε τους φίλους σας

Τι είναι αυτό που σας μαγνητίζει στο σπίτι ενός ανθρώπου; Να είναι φιλόξενο και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Σκεφτήκαμε λοιπόν αυτό και φτιάξαμε ένα άνετο, λειτουργικό και μικρό καθιστικό που έχει τα πάντα. Από αποθηκευτικούς χώρους μέχρι λύσεις για ύπνο. Ελάτε να δείτε!

Γίνετε δημιουργικοί στο καθιστικό σας

Αν έχετε κάτι που το αγαπάτε πολύ, εκφράστε το στον χώρο σας. Η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Dria, μας δείχνει πώς να έχουμε οργανωμένα τα ρούχα μας και τα αξεσουάρ μας στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη. «Αγαπώ την μόδα και για αυτό είναι σημαντικό για εμένα να μπορώ να βρω το πανωφόρι ή το κολιέ που ψάχνω.»