Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Δημιουργήστε γωνιές για τα παιδιά στο καθιστικό

Θέλετε να μπορείτε να συνυπάρχετε αρμονικά με τα παιδιά σας στο σπίτι; Διαβάστε αυτές τις 5 ιδέες που θα σας βοηθήσουν να περνάτε ευχάριστα χρόνο με τα παιδιά σας χωρίς να αγχώνεστε για την ακαταστασία.

VIMLE υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο
1. Χρησιμοποιήστε «κρυφή» αποθήκευση. Εστιάστε σε άνετα και λειτουργικά έπιπλα. Αυτό το έξυπνο υποπόδιο με αποθηκευτικό χώρο θα σας βοηθήσει να έχετε τακτοποιημένο το καθιστικό σας και να αποθηκεύετε τα παιχνίδια τους. Απλώς ανοίξτε το και απολαύστε λίγο παιχνίδι ακόμα!2. Λειτουργική αποθήκευση. Βοηθήστε τα παιδιά σας ώστε να φτάνουν να παίρνουν τα παιχνίδια τους και όταν τελειώνουν να τα βάζουν πάλι πίσω. Αποθηκεύστε τα σε κουτιά με καπάκι στα χαμηλά ράφια μίας βιβλιοθήκης. Ασφαλίστε μόνο την βιβλιοθήκη στον τοίχο.

Βρείτε όλα τα Αποθηκευτικά κουτιά και καλάθια εδώ

POÄNG Παιδική πολυθρόνα
3. Παιχνίδι ρόλων. Τοποθετώντας παιδικές πολυθρόνες που να μοιάζουν με τις δικές σας, τα παιδιά σας θα σας αντιγράφουν. Το παιχνίδι των ρόλων θα τα βοηθήσει να γίνουν πιο κοινωνικά. Ποιος δεν θα ένιωθε 20 χρόνια μεγαλύτερος αν καθόταν σε μία πολυθρόνα POÄNG;

EKET ντουλάπι με 2 πόρτες και 2 ράφια

4. Παιχνίδι με τάξη. Μετατρέψτε το ντουλάπι σε ένα προσωρινό σπίτι κούκλας (κάθε ντουλάπι θα μπορούσε να λειτουργήσει). Όταν τελειώσει η ώρα του παιχνιδιού, κλείστε τις πόρτες και όλα θα είναι τακτοποιημένα.

KRÖNGE χαλί χειροποίητο, χαμηλό πέλος
5. Παιχνίδι χωρίς άγχος. Μία ιδανική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε καλύμματα καναπέ που πλένονται και λευκά είδη που καθαρίζονται εύκολα. Φτιάξτε έναν μεγάλο χώρο για να παίζετε στο πάτωμα (μη ξεχάσετε το αντιολισθητικό υπόστρωμα). Κάντε τα τραπέζια την άκρη και αρχίστε να παίζετε με το ντόμινο.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μη ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.