Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Χαλάρωση στο σπίτι

Η καθημερινή ζωή είναι απαιτητική και όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα για ξεκούραση. Έτσι, σκεφτήκαμε μερικές ιδέες για να φτιάξετε γωνιές στο σπίτι που θα απολαμβάνετε μερικές στιγμές ηρεμίας.


Μπορεί να έχει κρύο έξω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να χαρούμε την φύση. Φτιάξτε έναν χώρο στο σπίτι σας με φυτά και έπιπλα από φυσικά υλικά. Μία ωραία γωνιά στο καθιστικό για χαλάρωση, γιόγκα και διάβασμα.


Για πολλούς από εμάς, ηρεμία σημαίνει να μένουμε μόνοι μας για λίγο και τι καλύτερο από λίγη χαλάρωση στο καθιστικό ή το υπνοδωμάτιο κάτω από μία αέρινη κουνουπιέρα. Εμείς, εδώ, την βάψαμε για να ταιριάζει με την διακόσμηση του χώρου σε απαλό μπλε.Μία από της πιο χαλαρωτικές στιγμές της ημέρας είναι η ώρα που κάνουμε μπάνιο. Νιώστε σαν να είστε σε σπα χωρίς να πρέπει να επισκεφθείτε έναν άλλο χώρο για να το απολαύσετε. Μία ωραία ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε κρεμαστά αξεσουάρ κουζίνας για να είναι όλα σε τάξη και κοντά σας. Ναι, μπορείτε να απολαύσετε ακόμη και το πρωινό σας στην μπανιέρα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.