Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Γεύμα για… έναν

Τις γιορτές είχαμε σπίτι μας καλεσμένους, είτε ήμασταν καλεσμένοι σε σπίτια φίλων. Ήρθε η ώρα λοιπόν για λίγες στιγμές ηρεμίας για τον καθένα. Για αυτό, ετοιμάστε ένα ιδιαίτερο γεύμα για να απολαύσετε μόνοι σας.

KUNGSFORS Τρόλεϊ κουζίνας

Για αυτούς που κάθονται ώρες στον υπολογιστή

Δεν χρειάζεται να περιμένετε να τελειώσετε τη δουλειά σας για να απολαύσετε ένα γεύμα. Κάνετε μία προετοιμασία, όπως ένα σάντουιτς, μερικά φρούτα και σνακ, τοποθετήστε τα σε ένα τρόλεϊ κουζίνας και τσιμπήστε όταν πεινάσετε.

KALLAX Σύνθεση γραφείου

Για αυτούς που οι φαντασία τους ταξιδεύει

Όταν τρώτε μόνοι, δεν σημαίνει ότι δεν έχετε παρέα. Γιατί να μην απολαύσετε ένα φαγητό παρέα με το αγαπημένο σας βιβλίο; Μία βάση για tablet σίγουρα θα σας διευκολύνει για να ακουμπήσετε το βιβλίο.

KLIPSK Δίσκος κρεβατιού

Για αυτούς που κάθονται ώρες στον καναπέ

Όταν είστε μόνοι στο σπίτι και δεν θα σας ενοχλήσει κανείς, φτιάξτε το αγαπημένο σας φαγητό. Διαλέξτε έναν δίσκο σερβιρίσματος για να μην λερώσετε τον καναπέ σας και απολαύστε το γεύμα.

Μας αρέσει να εμπνέεστε από τα προϊόντα μας και να γίνεστε δημιουργικοί. Δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε όμως ότι αν μεταποιήσετε ένα προϊόν ΙΚΕΑ που δεν μπορεί να πωληθεί ξανά με την αρχική του χρήση, δεν θα έχει εγγύηση και δεν θα μπορείτε να το επιστρέψετε.