Καλώς ήλθατε στην IKEA!

Εστιατόριο IKEA & IKEA CAFÉ - Κατάστημα Αεροδρόμιο


Στην ΙΚΕΑ ανανεώνουμε συνεχώς τα προϊόντα αλλά και τις υπηρεσίες μας με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι και να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των επισκεπτών μας.

Έτσι, καθώς κάθε επισκέπτης έχει διαφορετικές ανάγκες, προχωρήσαμε στην ανανέωση του χώρου του εστιατορίου και του καφέ, στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, δημιουργώντας ένα σύγχρονο, ευχάριστο, περιβάλλον όπου όλοι θα βρουν τη θέση που προτιμούν και θα κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις αγορές τους!

Εστιατόριο IKEA

Ο χώρος είναι ενιαίος με μικρά, χαμηλά χωρίσματα, που δεν εμποδίζουν τη γενική θέα και επιτρέπουν στο φυσικό φως να περάσει στο χώρο.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί χώρος ειδικά για οικογένειες με μικρά παιδιά. Εκεί θα βρείτε έναν μικρό «παιδότοπο», παιδικά καρεκλάκια καθώς και παροχές για το ζέσταμα φαγητού.

Για όσους επιθυμούν να «τσιμπήσουν» κάτι γρήγορα, υπάρχουν ψηλά τραπέζια και σκαμπό, ενώ όσοι αποφασίσουν να χαλαρώσουν, μπορούν να το κάνουν στο χώρο με τους άνετους καναπέδες, διαβάζοντας την εφημερίδα τους.

Ακόμα, όσοι θελήσουν μπορούν να «συνδεθούν» δωρεάν με wi-fi που υπάρχει στο χώρο αλλά και να φορτίσουν τις συσκευές τους στις θέσεις που έχουν δημιουργηθεί στις ειδικές γωνιές του εστιατορίου.

Στο ανανεωμένο εστιατόριο στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο, όλοι μπορούν να απολαύσουν νόστιμα πιάτα, στο περιβάλλον που τους ταιριάζει, ανάλογα με τη διάθεσή και τις ανάγκες τους.
 


 
IKEA CAFÉ
 
Δεν ανανεώθηκε όμως μόνο το εστιατόριο, αλλά και το ΙΚΕΑ CAFÉ, στην είσοδο του καταστήματος όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει φρέσκο καφέ, με πιστοποίηση UTZ, από έμπειρο προσωπικό, διάφορες λιχουδιές ή παγωτό, σε ένα σύγχρονο και φιλικό περιβάλλον ΙΚΕΑ.
 
 
IKEA CAFÉ Τιμοκατάλογος

ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΣΩ: