Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.

Πώς να απολαύσετε ένα πιο υγιεινό σπίτι

Η βιώσιμη ζωή αφορά στην υγεία και την ευημερία σας, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η ποιότητα του αέρα, η κατάλληλη σωματική άσκηση και ο καλός ύπνος είναι μερικοί από τους κρίσιμους παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε εάν θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Κινηθείτε για να παραμείνετε σε φόρμα

Ένας ενήλικας πρέπει να στοχεύει σε τουλάχιστον 150 λεπτά σωματικής άσκησης κάθε εβδομάδα. Μία σειρά προβλημάτων ψυχικής και σωματικής υγείας μπορεί να προκύψουν από την έλλειψη επαρκούς κίνησης.

Φυσικά, πολλοί άνθρωποι έχουν σαν βάση εργασίας τους τον χώρο του γραφείου και το γυμναστήριο δεν είναι πάντα μία εύκολη επιλογή. Υπάρχουν ωστόσο εργονομικά προϊόντα για το σπίτι ή το γραφείο που μπορούν να βοηθήσουν.

Το σκαμπό σχεδιαστηρίου LIDKULLEN είναι ένα από αυτά τα προϊόντα. Ο ειδικός μηχανισμός του βοηθά να διατηρείτε το σώμα σας σε συνεχή κίνηση ενώ εργάζεστε. Το ρυθμιζόμενο σκαμπό μπορεί να ενισχύσει τους μύες και τη σπονδυλική σας στήλη εξασφαλίζοντας μία σωστή στάση σώματος. Έτσι, μπορείτε να συνεχίσετε να κινείστε, ακόμα και όταν δεν μπορείτε να πάτε πουθενά.

Δείτε το σκαμπό σχεδιαστηρίου LIDKULLEN

Ένας καλός ύπνος για ένα καλύτερο αύριο

Η συμβουλή των ειδικών είναι ότι οι ενήλικες χρειάζονται 7-9 ώρες ύπνου κάθε βράδυ για καλή σωματική υγεία και ψυχική ευεξία. Τα παιδιά χρειάζονται συνήθως μία ή δύο ώρες παραπάνω για την ανάπτυξή τους.

Συχνά, ο τρόπος ζωής ή οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την ποσότητα ή την ποιότητα του ύπνου. Το φως, η άνεση, ο ήχος, η ποιότηταs του αέρα και η θερμοκρασία  στο υπνοδωμάτιό σας πρέπει να βρίσκονται στα σωστά επίπεδα για να εξασφαλίσετε έναν καλό ύπνο.

Είναι το στρώμα σας πολύ σκληρό - ή πολύ μαλακό; Έχετε δοκιμάσει ένα εργονομικό μαξιλάρι; Ίσως οι κουρτίνες συσκότισης και ο ρυθμιζόμενος φωτισμός να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε πιο εύκολα. Ένα ή και δύο χαλιά μπορούν να μειώσουν τους ανεπιθύμητους ήχους, ενώ μερικά πράσινα φυτά μπορούν να κάνουν τον χώρο σας πιο ευχάριστο.

Δείτε όλα τα στρώματα

Για μία καλύτερη καθημερινή ζωή

Μικρές αλλαγές στον τρόπο που κάθεστε και η βελτίωση της ποιότητας του ύπνου σας μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη μελλοντικών προβλημάτων υγείας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες για προϊόντα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο σπίτι σας.