Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SKANKA, Μαγειρικά σκεύη, σετ 4 τεμ., 601.495.31

SKANKA Μαγειρικά σκεύη, σετ 4 τεμ.

601.495.31

€ 49,99
245 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (495 KB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 32 cm
Πλάτος: 30 cm
Ύψος: 18 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 3.29 kg
Μεικτό βάρος: 3.95 kg
Ακαθάριστος όγκος: 16.7 l
Υλικό
Υλικό
Βασικά μέρη:
Αλουμίνιο, Επένδυση με Teflon(R) Select, Αντικολλητική επένδυση Λαβή:
Φαινολικό πλαστικό Καπάκι:
Ανοξείδωτο ατσάλι
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Περιλαμβάνει: Κατσαρόλα με καπάκι 3 l και 5 l, κατσαρολάκι 1 l και τηγάνι διαμ. 28 cm. Η σίτα τηγανιού STABIL και το καπάκι διαμ. 28 cm προσαρμόζονται στο τηγάνι. Το ένθετο εξάρτημα για ζυμαρικά STABIL 3 l προσαρμόζεται στην κατσαρόλα 3 l pot. Το ένθετο εξάρτημα για ζυμαρικά 5 l STABIL, προσαρμόζεται στην κατσαρόλα 5 l.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Το υλικό αυτού του προϊόντος μπορεί να ανακυκλωθεί. Παρακαλούμε ελέγξτε για τον κανονισμό ανακύκλωσης στην περιοχή σας, όπως επίσης και εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί PFOA (υπερφθορο-οκτανοϊκό οξύ για να δημιουργηθεί η αντικολλητική επιφάνεια αυτού του προϊόντος.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Οι εργονομικές λαβές διευκολύνουν στο να σηκώσετε το σκεύος.Το σκεύος έχει ιδιαίτερα παχύ τοίχωμα και βάση, που διανέμουν τη θερμότητα ομοιόμορφα και δίνουν πολύ καλό αποτέλεσμα στο μαγείρεμα.
Κατασκευασμένο από αλουμίνιο, που διαχέει τη θερμότητα ομοιόμορφα και ενεργειακά αποδοτικά, και διευκολύνει τη ρύθμιση της θερμότητας ώστε το φαγητό να μην καεί και κολλήσει στο σκεύος.Η κατσαρόλα των 5 λίτρων έχει καπάκι που ασφαλίζει, το οποίο σάς δίνει τη δυνατότητα να αδειάσετε το νερό από τις τρύπες.
Η κατσαρόλα έχει δύο στόμια και έτσι είναι εύκολη στη χρήση τόσο για δεξιόχειρες, όσο και για αριστερόχειρες μάγειρες.Το καπάκι της κατσαρόλας των 3 λίτρων, έχει ένα άνοιγμα εξατμισμού για να μειώνεται η πίεση, ώστε το φαγητό να μην βράζει περισσότερο απ'όσο πρέπει.
Με επένδυση Teflon® Select, μια αντικολλητική επένδυση μεγάλης αντοχής, που επιτρέπει το μαγείρεμα με λίγο λίπος και διευκολύνει στο καθάρισμα.Το σκεύος είναι αρκετά ελαφρύ ώστε να μπορείτε εύκολα να το χειριστείτε, ακόμα και όταν είναι γεμάτο με φαγητό.
Χρησιμοποιώντας το καπάκι, το περιεχόμενο της κατσαρόλας φτάνει πιο γρήγορα σε σημείο βρασμού, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.