Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TVALLEN, μονός νιπτήρας, 44x43x5 cm, 804.508.24

TVALLEN μονός νιπτήρας, 44x43x5 cm

804.508.24

€ 50,00
250 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 44 cm
Πλάτος επίπλου νιπτήρα: 40 cm
Βάθος: 43 cm
Ύψος: 5 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 48 cm
Πλάτος: 47 cm
Ύψος: 20 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 10.98 kg
Μεικτό βάρος: 12.40 kg
Ακαθάριστος όγκος: 43.5 l
Υλικό
Υλικό
Κεραμικά, Έγχρωμη επισμάλτωση
Σύνοψη
Σύνοψη
Οι κεραμικοί νιπτήρες προτιμούνται λόγω του στρογγυλεμένου σχήματός τους και της ανθεκτικής τους επιφάνειας. Καθώς τους κατασκευάζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα και τα καλύτερα υλικά, συνοδεύονται όλοι από 10 χρόνια εγγύηση.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρίστε με ένα απαλό πανί, μουσκεμένο σε νερό και ένα ήπιο απορρυπαντικό ή σαπούνι, αν χρειάζεται. Μην χρησιμοποιείτε σκόνη για το πουρί, μεταλλικό σφουγγαράκι ή αιχμηρά εργαλεία, τα οποία μπορεί να γδάρουν την επιφάνεια του νιπτήρα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Οι νιπτήρες από κεραμικό είναι ψημένοι σε κλίβανο, κάτι που κάνει τον κάθε ένα μοναδικό και το μέγεθος ενδέχεται να διαφέρει ελάχιστα από τις αναγραφόμενες διαστάσεις. Αν δεν είστε σίγουροι όσον αφορά την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία. Η εγκατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς οικοδόμησης και ύδρευσης. Ο νιπτήρας είναι ανθεκτικός στα περισσότερα από τα χημικά, εκτός από τα ισχυρά οξέα και τα ισχυρά αλκαλικά προϊόντα. Συμπληρώνεται με σιφόνι και πώμα αποστράγγισης RÄNNILEN, πωλούνται χωριστά. Ταιριάζει στο ντουλάπι βάσης ΕΝΗΕΤ για νιπτήρα 40 cm.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Hanna-Kaarina Heikkilä
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτός ο κεραμικός νιπτήρας με το στρογγυλό σχήμα του και την ανθεκτική του επιφάνεια, ταιριάζει ιδανικά στο ντουλάπι βάσης ΕΝΗΕΤ, πλάτους 40 cm, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και με ντουλάπια άλλων κατασκευαστών.Η βαθιά γούρνα σας προστατεύει από πιτσιλιές κι έτσι ούτε εσείς ούτε τα ρούχα σας βρέχονται όταν πλένεστε.
Βρύσες νιπτήρα από τη δική μας γκάμα και από άλλους κατασκευαστές μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτόν τον νιπτήρα.Ο νιπτήρας είναι ανθεκτικός στα περισσότερα χημικά, εκτός από τα ισχυρά οξέα και αλκαλικά.
Οι κεραμικοί νιπτήρες είναι κατασκευασμένοι σε υψικάμινο, γι'αυτό ο καθένας είναι μοναδικός και το μέγεθος καθενός μπορεί να διαφέρει ελαφρά από τις διαστάσεις που έχουν δοθεί.Αν δεν είστε σίγουροι για την εγκατάσταση, επικοινωνήστε με έναν επαγγελματία. Η εγκατάσταση πρέπει να γίνει σύμφωνα με το τοπικό δίκτυο και τους κανονισμούς ύδρευσης.
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern