Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
HUSKNUT, κατσαρόλα με καπάκι, 5 l, 104.827.05

HUSKNUT κατσαρόλα με καπάκι, 5 l

104.827.05

€ 39,99
195 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 12 cm
Διάμετρος: 24 cm
Όγκος: 5 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 38 cm
Πλάτος: 25 cm
Ύψος: 13 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.65 kg
Μεικτό βάρος: 1.68 kg
Ακαθάριστος όγκος: 12.6 l
Υλικό
Υλικό
Κύριο μέρος:
Αλουμίνιο, Ανοξείδωτο ατσάλι, Φθοριούχο πλαστικό, Βαφή Λαβή:
Φαινολικό πλαστικό, Βαφή Προστατευτικό:
Αλουμίνιο Καπάκι:
Γυαλί ασφαλείας
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο, μόνο στο χέρι. Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνεια εστιών υγραερίου. Κατάλληλο για χρήση σε επαγωγική επιφάνεια εστιών. Κατάλληλο για χρήση σε κεραμική επιφάνεια εστιών. Κατάλληλο για χρήση σε μια μαντεμένια επιφάνεια εστιών. Πλύντε και στεγνώστε αυτό το προϊόν, πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Όταν χρησιμοποιείτε το σκεύος μαγειρικής σε μία επαγωγική εστία, για καλύτερη απόδοση τοποθετήστε το σε μία ζώνη με την ίδια διάμετρο με το σκεύος. Ποτέ μην αφήνετε τα μαγειρικά σκεύη να υπερθερμανθούν άδεια, διότι η βάση μπορεί να κυρτώσει και χάνονται οι αντικολλητικές ιδιότητες της επένδυσής τους. Πάντα να σηκώνετε τα μαγειρικά σκεύη όταν τα μετακινείτε πάνω σε γυάλινη κεραμική εστία για να αποφύγετε τον κίνδυνο να γρατσουνιστεί η εστία. Πλύνετε το προϊόν πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Οι εργονομικές λαβές διευκολύνουν στο να σηκώσετε το σκεύος.Το γυάλινο καπάκι σάς επιτρέπει να ελέγχετε το περιεχόμενο της κατσαρόλας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Χρησιμοποιώντας το καπάκι, το περιεχόμενο της κατσαρόλας φτάνει πιο γρήγορα σε σημείο βρασμού, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.Το άνοιγμα εξαερισμού του ατμού μειώνει την πίεση, ώστε το φαγητό να μην ξεχειλίσει από το βράσιμο.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Scandinavian Modern