Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
VARDAGEN, κατσαρόλα με καπάκι, 5 l, 004.370.54

VARDAGEN κατσαρόλα με καπάκι, 5 l

004.370.54

€ 39,99
195 πόντους ανταμοιβής
Υλικό:
μαντέμι
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
15 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 17 cm
Διάμετρος: 22 cm
Όγκος: 5 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 28 cm
Πλάτος: 26 cm
Ύψος: 18 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 4.86 kg
Μεικτό βάρος: 5.39 kg
Ακαθάριστος όγκος: 13.4 l
Υλικό
Υλικό
Σώμα/ Καπάκι:
Χυτοσίδηρος, Λάδι Βίδα:
Ανοξείδωτο ατσάλι
Σύνοψη
Σύνοψη
Η χαρά του φαγητού για γενιές. Τα μαγειρικά σκεύη VARDAGEN από μαντέμι διαχέουν τη θερμότητα ομοιόμορφα και είναι ιδανικά για να μαγειρεύετε γεύματα με αγάπη, σε εστίες και φούρνους. Γευστικά όπως τον παλιό καιρό και ανθεκτικά για πολλές γενιές.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο, μόνο στο χέρι. Κατάλληλο για χρήση σε επιφάνεια εστιών υγραερίου. Κατάλληλο για χρήση σε επαγωγική επιφάνεια εστιών. Κατάλληλο για χρήση σε κεραμική επιφάνεια εστιών. Κατάλληλο για χρήση σε μια μαντεμένια επιφάνεια εστιών. Κατάλληλο για τον φούρνο. Πλύνετε το προϊόν πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το σκεύος ζεσταίνεται κατά τη χρήση. Γι' αυτό πάντα να χρησιμοποιείτε πιάστρες όταν το μετακινείτε. Μην εκθέτετε το σκεύος σε μεγάλες εναλλαγές θερμοκρασίας, π.χ. τοποθετώντας το απευθείας πάνω σε ζεστή εστία. Αυτό το προϊόν έχει επεξεργαστεί με σογιέλαιο. Για να επεξεργαστείτε ένα σκεύος από μαντέμι, περάστε όλες τις επιφάνειες με λάδι. Έπειτα ζεστάνετε το σκεύος στον φούρνο ή την εστία σε μέγ. θερμοκρασία 150 °C για τουλάχιστον μία ώρα. Αφήστε το να κρυώσει και σκουπίστε το λάδι που περισσεύει. Αν προκύψουν λεκέδες από οξείδωση ή από φαγητό, ή αν καεί το φαγητό και κολλήσει, μπορείτε να καθαρίσετε το σκεύος με συρμάτινο σφουγγάρι και μετά να το επεξεργαστείτε με λάδι ξανά. Χρησιμοποιήστε μία εστία με την ίδια ή μικρότερη διάμετρο για να εξοικονομήσετε ενέργεια.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Mikael Axelsson
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Το υλικό αυτού του προϊόντος μπορεί να ανακυκλωθεί. Παρακαλούμε ελέγξτε για τον κανονισμό ανακύκλωσης στην περιοχή σας, όπως επίσης και εάν υπάρχουν οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
5 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Κατασκευασμένο από μαντέμι, το οποίο διαχέει τη θερμότητα ομοιόμορφα και τη διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το κάνει ιδανικό για φαγητά που χρειάζονται αργό μαγείρεμα, όπως τα ψητά και τα φαγητά κατσαρόλας.
Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες εστιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής.Ο ατμός συγκεντρώνεται στο εσωτερικό του καπακιού και πέφτει με σταγόνες από τα πόμολα. Με αυτόν τον τρόπο, το φαγητό γίνεται ζουμερό και νόστιμο.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο, καθώς είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.Χρησιμοποιώντας το καπάκι, το περιεχόμενο της κατσαρόλας φτάνει πιο γρήγορα σε σημείο βρασμού, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Traditional