Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
VARDAGEN, κατσαρόλα με καπάκι, 5 l, 004.372.66

VARDAGEN κατσαρόλα με καπάκι, 5 l

004.372.66

€ 39,99
195 πόντους ανταμοιβής
Υλικό:
μαντέμι
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
15 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 36 cm
Πλάτος: 24 cm
Ύψος: 12 cm
Όγκος: 5 l
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 39 cm
Πλάτος: 25 cm
Ύψος: 14 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 5.36 kg
Μεικτό βάρος: 5.80 kg
Ακαθάριστος όγκος: 13.4 l
Υλικό
Υλικό
Σώμα/ Καπάκι:
Χυτοσίδηρος, Λάδι Βίδα:
Ανοξείδωτο ατσάλι
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το σκεύος ζεσταίνεται κατά τη χρήση. Γι' αυτό πάντα να χρησιμοποιείτε πιάστρες όταν το μετακινείτε. Μην εκθέτετε το σκεύος σε μεγάλες εναλλαγές θερμοκρασίας, π.χ. τοποθετώντας το απευθείας πάνω σε ζεστή εστία. Αυτό το προϊόν έχει επεξεργαστεί με σογιέλαιο. Για να επεξεργαστείτε ένα σκεύος από μαντέμι, περάστε όλες τις επιφάνειες με λάδι. Έπειτα ζεστάνετε το σκεύος στον φούρνο ή την εστία σε μέγ. θερμοκρασία 150 °C για τουλάχιστον μία ώρα. Αφήστε το να κρυώσει και σκουπίστε το λάδι που περισσεύει. Αν προκύψουν λεκέδες από οξείδωση ή από φαγητό, ή αν καεί το φαγητό και κολλήσει, μπορείτε να καθαρίσετε το σκεύος με συρμάτινο σφουγγάρι και μετά να το επεξεργαστείτε με λάδι ξανά. Χρησιμοποιήστε μία εστία με την ίδια ή μικρότερη διάμετρο για να εξοικονομήσετε ενέργεια.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
5 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Κατασκευασμένο από μαντέμι, που διαχέει τη θερμότητα ομοιόμορφα, διατηρεί το σκεύος ζεστό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, και δίνει στο φαγητό ένα ομοιόμορφο ρόδισμα.
Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες εστιών, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγικής.Ο ατμός συγκεντρώνεται στο εσωτερικό του καπακιού και πέφτει με σταγόνες από τα πόμολα. Με αυτόν τον τρόπο, το φαγητό γίνεται ζουμερό και νόστιμο.
Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο, καθώς είναι κατασκευασμένο από μέταλλο.Χρησιμοποιώντας το καπάκι, το περιεχόμενο της κατσαρόλας φτάνει πιο γρήγορα σε σημείο βρασμού, ώστε να εξοικονομείτε χρόνο, ενέργεια και χρήματα, μειώνοντας παράλληλα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον.