Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TRADFRI, λαμπτήρας LED E27 250 lumen, ασύρματης ρύθμισης, 704.556.76

TRADFRI λαμπτήρας LED E27 250 lumen, ασύρματης ρύθμισης

704.556.76

€ 14,99
70 πόντους ανταμοιβής
a_plus_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 250 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2200 K
Ύψος: 118 mm
Διάμετρος: 60 mm
Ισχύς: 2.7 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 16 cm
Πλάτος: 8 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.04 kg
Μεικτό βάρος: 0.13 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.0 l
Υλικό
Υλικό
Γυαλί
Σύνοψη
Σύνοψη
Έξυπνος λαμπτήρας που μπορεί να ρυθμιστεί η έντασή του ασύρματα για να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Επίσης μοιάζει με παλιούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, με βαμμένο διάφανο γυαλί και ζεστό φως για ατμόσφαιρα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Χρειάζεστε μία από τις συσκευές ελέγχου της σειράς TRÅDFRI (τηλεχειριστήριο, ασύρματο ροοστάτη ή ασύρματο αισθητήρα κίνησης) για να συνδέσετε τις πηγές φωτός με την πύλη δικτύου και την εφαρμογή. Το φως από αυτόν τον λαμπτήρα LED είναι ισοδύναμο με το φως ενός παραδοσιακού λαμπτήρα πυρακτώσεως 25W. Χρώμα φωτός: θερμό (2200 Kelvin). Χρησιμοποιήστε έναν διαφανή λαμπτήρα αν έχετε ένα φωτιστικό με διάτρητο ή κάποιο άλλο ανοιχτό σχέδιο και σας αρέσει να δημιουργούνται σχέδια στον τοίχο ή την οροφή. Διάρκεια ζωής LED περίπου 25.000 ώρες. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: 0,5W. Ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασίες από -20°C έως +40°C. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή IKEA Home Smart από το Google Play ή το App Store, ανάλογα την συσκευή που έχετε. Αυτό το προϊόν δίνει τη δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης της έντασης του φωτός. Με τον «Έξυπνο» φωτισμό ΙΚΕΑ μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό σας χωρίς να κάνετε εγκατάσταση στην παροχή. Ο λαμπτήρας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενσύρματους ροοστάτες. Το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI πωλείται χωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με έναν «έξυπνο» λαμπτήρα LED μπορείτε να προσαρμόσετε τον φωτισμό σας σε διάφορες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα να μειώσετε την ένταση για μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ασύρματο ρυθμιστή έντασης ή το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI για να ελέγξετε μέχρι και 10 λαμπτήρες ή πάνελ LED που θα αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο - χαμηλώνουν ένταση, σβήνουν και ανάβουν.
Όταν προσθέσετε την πύλη ελέγχου TRÅDFRI και την IKEA Home smart εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα γκρουπ από πηγές φωτός και να τα ελέγχετε με διαφορετικούς τρόπους.Αν προσθέσετε το σύστημα αισθητήρα κίνησης TRÅDFRI, οι λαμπτήρες και τα πάνελ LED θα ανάβουν και θα σβήνουν αυτόματα.
Οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν έως και 85% λιγότερη ενέργεια και διαρκούν 20 φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.Σας βοηθά να μειώσετε τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς με τη δυνατότητα ρύθμισης της έντασης του φωτός εξοικονομείτε ενέργεια.
Η τεχνολογία LED που μοιάζει με νήμα πυρακτώσεως δίνει στον λαμπτήρα μια παραδοσιακή όψη.Το χρωματιστό διαφανές γυαλί διαχέει ένα ζεστό, διακοσμητικό φως.