Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TRADFRI, ασύρματος ροοστάτης, 704.085.95

TRADFRI ασύρματος ροοστάτης

704.085.95

€ 9,99
45 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 16 mm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 13 cm
Πλάτος: 8 cm
Ύψος: 5 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.04 kg
Μεικτό βάρος: 0.13 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.5 l
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό ABS
Σύνοψη
Σύνοψη
Ένας πραγματικά εύκολος στη χρήση «Έξυπνος» φωτισμός! Με τον ασύρματο ροοστάτη για να ρυθμίζετε τον φωτισμό σας, ώστε να έχετε πάντα το σωστό φως ανάλογα με τις δραστηριότητες και τη διάθεσή σας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Με τον ασύρματο ροοστάτη TRÅDFRI, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας χωρίς να έχετε ενσύρματη εγκατάσταση. Ο ροοστάτης έχει μέγιστο εύρος 10 μέτρα όταν δεν εμποδίζεται από τοίχους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Δεν είναι κατάλληλο για χρήση με ενσύρματους ροοστάτες. Μπορείτε να προσθέσετε έως και 10 πηγές φωτός και να συνδυάσετε λαμπτήρες LED με πάνελ φωτισμού LED και πόρτες με φωτισμό LED, ώστε να ανάβουν, να σβήνουν ή να ρυθμίζεται η έντασή τους ταυτόχρονα. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Ένας μαγνήτης σάς διευκολύνει να στερεώσετε το ροοστάτη στον επίτοιχο βραχίονα ή σε άλλη μεταλλική επιφάνεια. Η μπαταρία περιλαμβάνεται και έχει διάρκεια ζωής περίπου 2 χρόνια.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Χρησιμοποιήστε τον ασύρματο ροοστάτη για να ρυθμίσετε την ένταση και να ανάψετε/σβήσετε ταυτόχρονα έως και 10 πηγές φωτός - όλες θα έχουν την ίδια ρύθμιση.Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας ασύρματα και να τον προσαρμόσετε εύκολα ανάλογα με τη δραστηριότητά σας.