Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
TRADFRI, σετ τηλεχειριστηρίου, 604.624.32

TRADFRI σετ τηλεχειριστηρίου

604.624.32

€ 29,99
145 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 806 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Ισχύς: 8.9 W
Ύψος: 120 mm
Διάμετρος: 60 mm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 15 cm
Πλάτος: 8 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.14 kg
Μεικτό βάρος: 0.26 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.0 l
Υλικό
Υλικό
Πίσω μέρος/ Όψη:
Πλαστικό ABS Κάλυμμα:
Πολυανθρακικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Ένας πραγματικά εύκολος στη χρήση «Έξυπνος» φωτισμός! Με αυτό το έτοιμο σετ μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο για να ρυθμίζετε τον φωτισμό σας και να αλλάζετε σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με τις δραστηριότητες και τη διάθεσή σας.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Με το τηλεχειριστήριο STYRBAR μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του φωτισμού σας χωρίς ενσύρματη εγκατάσταση. Το τηλεχειριστήριο έχει μέγιστο εύρος 10 μέτρων αν δεν παρεμποδίζεται από κάποιο τοίχο. Περιέχει: 1 τηλεχειριστήριο STYRBAR (Μ72xΠ72xΥ18 mm) και 1 λαμπτήρα συμβατό με ροοστάτη TRÅDFRI (E27/806 lumens). Οι μπαταρίες πωλούνται χωριστά. Χρειάζονται 2 μπαταρίες τύπου AAA. Ένας μαγνήτης σάς διευκολύνει να στερεώσετε το τηλεχειριστήριο στον επίτοιχο βραχίονα ή σε άλλη μεταλλική επιφάνεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Λειτουργεί με ΙΚΕΑ Home smart. Με την πύλη δικτύου TRÅDFRI (πωλείται χωριστά) και την εφαρμογή IKEA Home Smart, μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα σε συνολικά 20 διαφορετικά χρώματα/αποχρώσεις. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες ομάδες πηγών φωτισμού και να τις ελέγχετε. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: 0,3W. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δημιουργώντας προϊόντα που βοηθούν τον κόσμο να χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, συμβάλλουμε σε μία πιο βιώσιμη ζωή στο σπίτι.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το σετ έχει ήδη αντιστοιχιστεί, επομένως το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βιδώσετε την πηγή φωτισμού στο φωτιστικό και να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τον έξυπνο φωτισμό σας.Όταν προσθέσετε την πύλη ελέγχου TRÅDFRI και την IKEA Home smart εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα γκρουπ από πηγές φωτός και να τα ελέγχετε με διαφορετικούς τρόπους.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi