Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
TRADFRI, λαμπτήρας ασύρματης ρύθμισης LED GU10 345 lumen, 804.392.28

TRADFRI λαμπτήρας ασύρματης ρύθμισης LED GU10 345 lumen

804.392.28

€ 17,99
85 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 345 lm
Προκαθορισμένη θερμοκρασία χρώματος: 2700 K
Ισχύς: 4.6 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 12 cm
Πλάτος: 8 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.06 kg
Μεικτό βάρος: 0.12 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.7 l
Υλικό
Υλικό
Πολυανθρακικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Με το τηλεχειριστήριο μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα σε Ψυχρό λευκό (4000 Kelvin), Θερμό λευκό (2700 Kelvin), Θερμό (2200 Kelvin), Φως κεριού (1780 Kelvin), Κεχριμπάρι, Σκούρο ροδάκινο, Ροζ, Ανοιχτό μοβ και Ανοιχτό μπλε. Αυτό το προϊόν δίνει τη δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης της έντασης του φωτός. Με τον «Έξυπνο» φωτισμό ΙΚΕΑ μπορείτε να ρυθμίσετε τον φωτισμό σας χωρίς να κάνετε εγκατάσταση στην παροχή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Προσθέστε την πύλη δικτύου και την εφαρμογή και αλλάξετε επίσης σε: Ψυχρός ουρανός (6000 Kelvin), Δροσερό φως ημέρας (5000 Kelvin), Ανατολή (3000 Kelvin), Ροδάκινο, Σκούρο κόκκινο, Ανοικτό ροζ, Σκούρο ροζ, Σκούρο μοβ, Μπλε, Κιτρινοπράσινο και Κίτρινο. Χρειάζεστε μία από τις συσκευές ελέγχου της σειράς TRÅDFRI (τηλεχειριστήριο, ασύρματο ροοστάτη ή ασύρματο αισθητήρα κίνησης) για να συνδέσετε τις πηγές φωτός με την πύλη δικτύου και την εφαρμογή. Το φως από αυτόν τον λαμπτήρα LED είναι ισοδύναμο με το φως από έναν παραδοσιακό λαμπτήρα πυρακτώσεως 50W. Διάρκεια ζωής LED περίπου 25.000 ώρες. Χρησιμοποιήστε έναν λαμπτήρα σε ιριδίζον λευκό χρώμα αν έχετε ένα απλό καπέλο φωτιστικού ή φωτιστικό και θέλετε έναν ομοιόμορφο και διάχυτο φωτισμό. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: 0,3W. Ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασίες από -20°C έως +40°C. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή IKEA Home Smart από το Google Play ή το App Store, ανάλογα την συσκευή που έχετε. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Λειτουργεί με ΙΚΕΑ Home smart. Ο λαμπτήρας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενσύρματους ροοστάτες. Το τηλεχειριστήριο και η πύλη δικτύου TRÅDFRI πωλούνται ξεχωριστά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δημιουργώντας προϊόντα που βοηθούν τον κόσμο να χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια, συμβάλλουμε σε μία πιο βιώσιμη ζωή στο σπίτι. Δεν περιέχει υδράργυρο. Στη συλλογή μας θα βρείτε μόνο φωτισμό LED.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με έναν «έξυπνο» λαμπτήρα LED μπορείτε να αυξομειώσετε την ένταση και να αλλάξετε το χρώμα του φωτισμού σας, προσαρμόζοντάς τον σε διάφορες δραστηριότητες, όπως για παράδειγμα, ένα θερμότερο φως για δείπνο και ένα φωτεινότερο, ψυχρότερο φως για εργασία.Χρησιμοποιήστε το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI για να ρυθμίσετε έως και 10 λαμπτήρες LED που θα συμπεριφέρονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε, αυξομειώστε την ένταση και αλλάξτε ανάμεσα σε 9 διαφορετικά χρώματα/λευκούς τόνους.
Προσθέτοντας την πύλη δικτύου TRÅDFRI (πωλείται χωριστά) και την εφαρμογή IKEA Home Smart, μπορείτε να αλλάξετε ανάμεσα σε συνολικά 20 χρώματα/λευκούς τόνους. Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες ομάδες φωτός και να τις ελέγχετε με διαφορετικούς τρόπους.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Multi