Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TRADFRI, σετ αισθητήρα κίνησης, 803.389.41

TRADFRI σετ αισθητήρα κίνησης

803.389.41

€ 29,99
145 πόντους ανταμοιβής
a_plus
Χρώμα:
Μη διαθέσιμο στο e-shop
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (3 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Προκαθορισμένη φωτεινή ροή: 1000 lm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 15 cm
Πλάτος: 14 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.27 kg
Μεικτό βάρος: 0.38 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.5 l
Υλικό
Υλικό
Πολυανθρακικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Δείτε περισσότερα
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ενσύρματους ροοστάτες. Μπορεί να ρυθμιστεί για λειτουργία ημέρας ή νύχτας. Το φως σβήνει μετά από 1, 5 ή 10 λεπτά, ανάλογα με το πώς θα ρυθμίσετε τον αισθητήρα κίνησης. Ο αισθητήρας κίνησης έχει μέγιστο εύρος 10 μέτρα από την πηγή φωτός όταν δεν εμποδίζεται από τοίχους. Για αντίδραση στην κίνηση, το μέγιστο εύρος είναι 5 μέτρα και γωνία 120°. Μπορείτε να επεκτείνετε το σετ σας συνδυάζοντας έως και 10 λαμπτήρες LED, πάνελ φωτισμού LED, ή πόρτες με φωτισμό LED, ώστε να ανάβουν και να σβήνουν όλα μαζί ταυτόχρονα. Οι μπαταρίες συμπεριλαμβάνονται και διαρκούν περίπου 2 χρόνια. Κατανάλωση ενέργειας σε κατάσταση αναμονής: 0,5W. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Μην αναμειγνύετε μπαταρίες διαφορετικών τύπων, χωρητικοτήτων ή σφραγίδων ημερομηνίας.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε με ένα, έτοιμο προς χρήση, σετ «έξυπνου» φωτισμού TRÅDFRI, που περιλαμβάνει έναν αισθητήρα κίνησης και έναν λαμπτήρα LED E27 (μεγάλη βάση) με θερμό λευκό φως (2.700K).Με τον φωτισμό που ενεργοποιείται άμεσα με την κίνηση θα αισθάνεστε πιο ασφαλείς στο σπίτι σας.
Προσθέτοντας την πύλη δικτύου και την εφαρμογή TRÅDFRI, μπορείτε να δημιουργήσετε ομάδες από πηγές φωτός και να τις ρυθμίζετε με διαφορετικούς τρόπους.