Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
JALLBY/ROLLSBO, φωτιστικο οροφής με λαμπτήρες, 193.910.08

JALLBY/ROLLSBO φωτιστικο οροφής με λαμπτήρες

193.910.08

€ 29,98
145 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Μη διαθέσιμο στο e-shop
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος καλωδίου: 1.4 m
Διάμετρος: 125 mm
Φωτεινή ροή: 200 lm
Μέγ.: 22 W
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
JALLBY σετ καλωδίου ύφασμα επινικελωμένο, 1.4 m (20466366)
Ποσότητα: x1

ROLLSBO λαμπτήρας LED E27 200 lumen συμβατό με ροοστάτη, 1 τεμ. (70411625)
Ποσότητα: x1
Υλικό
Υλικό
Ροζέτα οροφής:
Πλαστικό πολυπροπυλενίου Ροζέτα ντουϊ λάμπας/ Δακτύλιος καπέλου:
Αλουμίνιο, Επινικελωμένο Γυαλί
Σύνοψη
Σύνοψη
Θυμίζει τους παλιούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, αλλά διαθέτει τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας LED. Το χρωματισμένο διαφανές γυαλί διαχέει ένα ζεστό, διακοσμητικό φως. Συνδυάστε με ένα διαφανές καπέλο ή χρησιμοποιήστε τον μόνο του για ένα ρετρό στιλ.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Γλόμπος E27 400lm Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί. Φωτίζει αμέσως μόλις το ανάψετε. Σταθερή ηλεκτρική εγκατάσταση. Μπορεί να κρεμαστεί από ένα άγκιστρο στο ταβάνι ή να στερωθεί με βίδες Οι βίδες δεν περιλαμβάνονται. Το άγκιστρο οροφής δεν περιλαμβάνεται. Ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασίες από -20°C έως +40°C. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Αυτός ο λαμπτήρας LED παράγει τόσο φως όσο και ένας συμβατικός λαμπτήρας πυρακτώσεως 21W. Διάρκεια ζωής LED: περίπου 15.000 ώρες. Χρώμα φωτός: φως κεριού (1800 Kelvin). Για θέμα ασφάλειας, κρεμάστε το σε μέρος, εκεί που τα παιδιά δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Σετ καλωδίου: Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας. Λαμπτήρας LED E27 200 lumen: Στη συλλογή μας θα βρείτε μόνο φωτισμό LED. Δεν περιέχει υδράργυρο. Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Καθώς η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί, μπορείτε να διαλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό για κάθε περίσταση.Η τεχνολογία LED που μοιάζει με νήμα πυρακτώσεως και ένα διακοσμητικό στέμμα δίνουν στο λαμπτήρα παραδοσιακή όψη.
Οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν έως και 85% λιγότερη ενέργεια και διαρκούν 10 φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.Το χρωματιστό διαφανές γυαλί διαχέει ένα ζεστό, διακοσμητικό φως.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Δείτε περισσότερα