Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
MOJNA/HEMMA, φωτιστικό οροφής, 993.877.76

MOJNA/HEMMA φωτιστικό οροφής

993.877.76

€ 27,98
135 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (804 KB)
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (752 KB)
Χαρακτηριστικά Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Ύψος: 39 cm
Διάμετρος: 47 cm
Μήκος καλωδίου: 1.8 m
Μέγ.: 22 W
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
HEMMA σετ καλωδίου (10386577)
Ποσότητα: x1

MOJNA καπέλο φωτιστικού οροφής, 47 cm (30451864)
Ποσότητα: x1
Υλικό
Υλικό
Στήριγμα:
Πλαστικό ABS Καπέλο:
Πολυστυρενικό πλαστικό, 100% βισκόζη/ρεγιόν Πλαστικό πολυπροπυλενίου
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτό το καπέλο φωτιστικού παρέχει ένα απαλό, διακοσμητικό φως. Επίσης είναι από ανακυκλωμένο πλαστικό και ανανεώσιμη βισκόζη κι έρχεται σε επίπεδη συσκευασία. Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μειώσουμε το οικολογικό μας αποτύπωμα.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Γλόμπος E27 400lm Καθαρίστε με ένα ξεσκονόπανο. Σκουπίστε με ένα στεγνό πανί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Ο λαμπτήρας πωλείται χωριστά. Η ΙΚΕΑ προτείνει λαμπτήρα LED Ε27 γλόμπο λευκό. Σταθερή ηλεκτρική εγκατάσταση. Μπορεί να συνδεθεί στο σύστημα φωτισμού SKENINGE. Πρέπει να κρεμαστεί από ένα άγκιστρο στην οροφή. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Για θέμα ασφάλειας, κρεμάστε το σε μέρος, εκεί που τα παιδιά δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Καπέλο φωτιστικού οροφής: Ανακυκλούμενο υλικό με βάση την κυτταρίνη από πρώτη ύλη ξύλου (βισκόζ). Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πλαστικό σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες πρώτες ύλες και συμβάλλουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Μπορείτε να διαχωρίσετε τα κομμάτια για ανακύκλωση και για ανάκτηση ενέργειας, εάν η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην περιοχή σας. Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αντίκτυπο στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλουμε μέχρι το 2030, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας να είναι ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα και να τα προμηθευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο. Σετ καλωδίου: Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Μεταφέρεται εύκολα στο σπίτι, καθώς το καπέλο φωτιστικού είναι σε επίπεδη συσκευασία.Μπορείτε να δημιουργήσετε μία απαλή, ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με ένα υφασμάτινο καπέλο που διαχέει όμορφα το φως.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Δείτε περισσότερα