Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
LEPTITER, εντοιχιζόμενο σποτ LED, με δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης, 503.535.13

LEPTITER εντοιχιζόμενο σποτ LED, με δυνατότητα ασύρματης ρύθμισης

503.535.13

€ 19,99
95 πόντους ανταμοιβής
a_plus
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (1 MB)
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Εσωτερική διάμετρος: 10 cm
Φωτεινή ροή: 600 lm
Βάθος: 8 cm
Διάμετρος: 12 cm
Ισχύς: 9 W
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 12 cm
Πλάτος: 12 cm
Ύψος: 12 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.22 kg
Μεικτό βάρος: 0.33 kg
Ακαθάριστος όγκος: 1.8 l
Υλικό
Υλικό
Φωτιστικό:
Πολυαμιδικό πλαστικό Φακός/ Κουτί σύνδεσης:
Πλαστικό πολυανθρακικό/ABS Ελατήριο:
Ατσάλι
Σύνοψη
Σύνοψη
Χρησιμοποιήστε αυτό το έξυπνο χωνευτό σποτ LED σε κάθε δωμάτιο ακόμα και στο μπάνιο. Μπορείτε να ελέγξετε το φως με το χειριστήριο TRÅDFRI ή το κινητό σας και να δημιουργήστε ατμόσφαιρα για μαγείρεμα ή για ένα χαλαρωτικό μπάνιο.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Η θερμοκρασία χρώματος μπορεί να αλλάξει μεταξύ 2200 Kelvin (θερμό), 2700 Kelvin (θερμό λευκό) και 4000 Kelvin (ψυχρό λευκό). Σταθερή ηλεκτρική εγκατάσταση. Εγκεκριμένο για IP44. Γωνία δέσμης: 100°. Τάση: 220-240V. Δείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI): 90. Η ένταση του προϊόντος μπορεί να ρυθμιστεί ασύρματα. Αυτό το εντοιχιζόμενο LED σποτ δεν είναι συμβατό με ενσύρματους ροοστάτες. Το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI πωλείται χωριστά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία αναβάθμιση της πύλης δικτύου TRÅDFRI για να μπορέσετε να τη συνδέσετε με το Amazon Alexa, το Apple HomeKit ή το Google Home. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με τα προϊόντα «Έξυπνου» φωτισμού IKEA. Σε ορισμένες χώρες η ηλεκτρολογική εγκατάσταση μπορεί να γίνει μόνο από έναν εξουσιοδοτημένο ηλεκτρολόγο. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE. Ενσωματωμένος φωτισμός LED. Η πηγή φωτισμού έχει διάρκεια ζωής περίπου 25.000 ώρες. Αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 20 χρόνια, αν το φωτιστικό είναι αναμμένο για 3 ώρες την ημέρα.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με αυτό το έξυπνο χωνευτό LED σποτ μπορείτε να προσαρμόσετε το φωτισμό σας σε διαφορετικές δραστηριότητες, για παράδειγμα ένα πιο θερμό φως για ένα χαλαρωτικό μπάνιο και πιο έντονο, ψυχρό φως για να δουλέψετε.Μπορείτε να εγκαταστήσετε πολλά σποτ σε μέρη όπως ένας διάδρομος ή άλλα σημεία που θέλετε πολύ φως.
Δοκιμασμένο και εγκεκριμένο για χρήση στο μπάνιο.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο TRÅDFRI (πωλείται χωριστά) για να ελέγξετε μέχρι και 10 έξυπνες πηγές φωτισμού που θα αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο: χαμηλώνουν ένταση, σβήνουν, ανάβουν, αλλάζουν από ψυχρό σε θερμό φως σε 3 βήματα.
Όταν προσθέσετε την πύλη ελέγχου TRÅDFRI και την IKEA Home smart εφαρμογή, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα γκρουπ από πηγές φωτός και να τα ελέγχετε με διαφορετικούς τρόπους.