Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ROLLSBO, λαμπτήρας LED Ε27 120 lumen 180 mm συμβατό με ροοστάτη, 1 τεμ., 804.885.82

ROLLSBO λαμπτήρας LED Ε27 120 lumen 180 mm συμβατό με ροοστάτη, 1 τεμ.

804.885.82

€ 24,99
120 πόντους ανταμοιβής
b
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Φωτεινή ροή: 120 lm
Ισχύς: 5.5 W
Θερμοκρασία χρώματος: 1600 K
Διάμετρος: 180 mm
Ποσότητα συσκευασίας: 1 τεμ
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 21 cm
Πλάτος: 19 cm
Ύψος: 19 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.20 kg
Μεικτό βάρος: 0.39 kg
Ακαθάριστος όγκος: 7.6 l
Υλικό
Υλικό
Γυαλί
Σύνοψη
Σύνοψη
Θυμίζει τους παλιούς λαμπτήρες πυρακτώσεως, αλλά διαθέτει τεχνολογία εξοικονόμησης ενέργειας LED. Το χρωματισμένο διαφανές γυαλί διαχέει ένα ζεστό, διακοσμητικό φως. Συνδυάστε με ένα διαφανές καπέλο ή χρησιμοποιήστε τον μόνο του για ένα ρετρό στιλ.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Το φως από αυτόν τον λαμπτήρα LED είναι ισοδύναμο με το φως από έναν παραδοσιακό λαμπτήρα πυρακτώσεως 10W. Διάρκεια ζωής LED: περίπου 15.000 ώρες. Χρώμα φωτός: φως κεριού (1600 Kelvin). Ο λαμπτήρας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασίες από -20°C έως +40°C. Η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί. Φωτίζει αμέσως μόλις το ανάψετε. Αυτό το προϊόν φέρει σήμανση CE.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Απαιτείται ειδική διαχείριση των αποβλήτων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές της περιοχής σας. Δεν περιέχει υδράργυρο. Στη συλλογή μας θα βρείτε μόνο φωτισμό LED.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Η τεχνολογία LED που μοιάζει με νήμα πυρακτώσεως και ένα διακοσμητικό στέμμα δίνουν στο λαμπτήρα παραδοσιακή όψη.Το χρωματιστό διαφανές γυαλί διαχέει ένα ζεστό, διακοσμητικό φως.
Καθώς η ένταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί, μπορείτε να διαλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό για κάθε περίσταση.Οι λαμπτήρες LED καταναλώνουν έως και 85% λιγότερη ενέργεια και διαρκούν 10 φορές περισσότερο από τους συμβατικούς λαμπτήρες πυρακτώσεως.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Popular Traditional