Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
LINDKNUD, χαλί ψηλό πέλος, 80x150 cm, 504.787.25

LINDKNUD χαλί ψηλό πέλος, 80x150 cm

504.787.25

€ 34,99
170 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 150 cm
Πλάτος: 80 cm
Πάχος: 9 mm
Εμβαδόν: 1.20 m²
Πυκνότητα πέλους: 950 g/m²
Μήκος πέλους: 26 mm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 80 cm
Πλάτος: -
Ύψος: -
Διάμετρος: 14 cm
Καθαρό βάρος : 1.93 kg
Μεικτό βάρος: 2.10 kg
Ακαθάριστος όγκος: 12.3 l
Υλικό
Υλικό
Πέλος:
100 % πολυεστέρας (100% ανακυκλωμένο) Πίσω όψη:
Συνθετικό καουτσούκ
Σύνοψη
Σύνοψη
Ποιος θα το φανταζόταν ότι ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας θα μπορούσε να αποκτήσει νέα ζωή ως παχύ χαλί σε απαλούς τόνους του γκρι; Τοποθετήστε το δίπλα στο κρεβάτι σας και δώστε στα πόδια σας μια ζεστή στιγμή κάθε πρωί.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, κανονικό πρόγραμμα. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Δε σιδερώνεται. Όχι στεγνό καθάρισμα. Περιστρέφετε και καθαρίζετε το χαλί με την ηλεκτρική σκούπα κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Στεγνοί λεκέδες: Αφαιρέστε τους αμέσως, ξύνοντας προσεκτικά προς το κέντρο του λεκέ. Υγροί λεκέδες: Μην τους τρίβετε. Απορροφήστε το υγρό με χάρτινες πετσέτες και περάστε τους με πανί και ένα ελαφρύ απορρυπαντικό. Χρησιμοποιείτε πάντα το κανονικό εργαλείο καθαρισμού του δαπέδου, ποτέ όμως την περιστρεφόμενη βούρτσα όταν καθαρίζετε το χαλί.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Όταν έχετε αποσυσκευάσει και ξετυλίξει το χαλί σας, θα περάσουν μέχρι και 2 μέρες μέχρι να πάρει το αρχικό του σχήμα. Είναι χαλί μηχανής.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Θέλουμε να έχουμε ένα καλό αντίκτυπο στον πλανήτη. Γι' αυτό θέλουμε μέχρι το 2030, όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας να είναι ανακυκλωμένα ή ανανεώσιμα και να τα προμηθευόμαστε με υπεύθυνο τρόπο. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πολυεστέρα από πηγές όπως μπουκάλια PET σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες νέες πρώτες ύλες και ελαττώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, ενώ δίνουμε δεύτερη ευκαιρία χρήσης στα ήδη υπάρχοντα υλικά.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το πυκνό, παχύ πέλος, απορροφά τον θόρυβο και παρέχει μια απαλή επιφάνεια για να περπατάτε.Διατηρείται εύκολα καθαρό, καθώς πλένεται πλυντήριο ρούχων.
Ιδανικό σχήμα για δίπλα στο κρεβάτι σας, για να υποδέχεται τα πόδια σας κάθε πρωί.Η πίσω επιφάνεια κρατά το χαλί σταθερό στη θέση του και μειώνει τον κίνδυνο να γλιστρήσει.
Αυτό το χαλί είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα από ανακυκλωμένα μπουκάλια PET. Μετατρέπουμε τα απορρίμματα σε πόρους και συμβάλλουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος.Συνδυάζεται ιδανικά με όλους τους τύπους δαπέδου, ακόμα και αυτούς με την υποδαπέδια θέρμανση.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern