Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TIPHEDE, χαλί, χαμηλή πλέξη, 404.567.57

TIPHEDE χαλί, χαμηλή πλέξη

404.567.57

€ 9,99
45 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 180 cm
Πλάτος: 120 cm
Πάχος: 2 mm
Εμβαδόν: 2.16 m²
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 40 cm
Πλάτος: 33 cm
Ύψος: 7 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 1.76 kg
Μεικτό βάρος: 1.81 kg
Ακαθάριστος όγκος: 9.4 l
Υλικό
Υλικό
100% βαμβάκι
Σύνοψη
Σύνοψη
Ένα ευέλικτο χαλί από ανακυκλωμένο βαμβάκι, σε χρώματα που συνδυάζονται εύκολα. Ταιριάζει κάτω από την τραπεζαρία σας, στο καθιστικό ή δίπλα στο κρεβάτι σας. Όταν θέλει φρεσκάρισμα, απλώς βάλτε το στο πλυντήριο.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Χρησιμοποιήστε το αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιών STOPP FILT για αυξημένη ασφάλεια και άνεση. Να τοποθετείται κάτω από ολόκληρο το χαλί. Θα χρειαστείτε 1 αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιού STOPP FILT (165x235 cm) για αυτό το χαλί. Μπορείτε να το κόψετε αν χρειάζεται. Αυτό το χαλί ταιριάζει μπροστά σε ένα διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και καναπέδες άλλου μεγέθους, ανάλογα τον τρόπο που θα το τοποθετήσετε. Μπορεί να χρειαστεί να περάσει καιρός μέχρι να εξαφανιστούν τα σημάδια από το δίπλωμα του χαλιού αφού το ανοίξετε. Αν χρειαστεί, σιδερώστε το.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ελαφρύ κι εύκολο στη μεταφορά για να το τινάζετε ή να το πλένετε.Κατάλληλο για χρήση στο καθιστικό ή κάτω από την τραπεζαρία σας, καθώς η χαμηλή πλέξη της επιφάνειας σάς διευκολύνει να τραβήξετε έξω τις καρέκλες και να καθαρίσετε.
Το βαμβάκι είναι ένα απαλό, φυσικό υλικό με εύκολη φροντίδα. Πλένεται στο πλυντήριο ρούχων.Συνδυάζεται ιδανικά με όλους τους τύπους δαπέδου, ακόμα και αυτούς με την υποδαπέδια θέρμανση.