Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
SKELUND, χαλί, χαμηλή πλέξη, εσωτερικού/εξωτερικού χώρου, 004.458.98

SKELUND χαλί, χαμηλή πλέξη, εσωτερικού/εξωτερικού χώρου

004.458.98

€ 99,00
495 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 250 cm
Πλάτος: 200 cm
Πάχος: 4 mm
Εμβαδόν: 5.00 m²
Πυκνότητα επιφάνειας: 1295 g/m²
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 202 cm
Πλάτος: -
Ύψος: -
Διάμετρος: 14 cm
Καθαρό βάρος : 6.48 kg
Μεικτό βάρος: 6.61 kg
Ακαθάριστος όγκος: 28.9 l
Υλικό
Υλικό
100% πολυπροπυλένιο
Σύνοψη
Σύνοψη
Το έντονο μοτίβο τραβάει την προσοχή σας ενώ τα διακριτικά του χρώματα σας διευκολύνουν, καθώς μπορείτε να το τοποθετήσετε όπου θέλετε, εντός ή εκτός. Ιδανικό για την τραπεζαρία καθώς είναι χαλί χαμηλής πλέξης με εύκολη φροντίδα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Όταν το χαλί τοποθετείται σε εσωτερικούς χώρους, χρησιμοποιήστε από κάτω το αντιολισθητικό STOPP FILT για επιπλέον σταθερότητα και άνεση. Μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από ένα ολόκληρο χαλί. Θα χρειαστείτε 1 αντιολισθητικό υπόστρωμα χαλιού STOPP FILT (165x235 cm) για αυτό το χαλί. Μπορείτε να το κόψετε αν χρειάζεται. Κατάλληλο για χρήση, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό το χαλί ταιριάζει μπροστά σε ένα διθέσιο ή τριθέσιο καναπέ, αλλά μπορεί να συνδυαστεί και καναπέδες άλλου μεγέθους, ανάλογα τον τρόπο που θα το τοποθετήσετε. Αυτό το χαλί ταιριάζει κάτω από ένα τραπέζι 6 ατόμων, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και όπως θέλετε μέσα στο σπίτι. Είναι χαλί μηχανής.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Ιδανικό για το καθιστικό σας ή για κάτω από την τραπεζαρία σας, καθώς η επίπεδη επιφάνειά του σάς διευκολύνει να μετακινήσετε τις καρέκλες ώστε να σκουπίσετε με την ηλεκτρική σκούπα.Αυτό το χαλί από συνθετικές ίνες είναι ανθεκτικό και απωθεί τους λεκέδες. Το υλικό δεν μαδάει και έχει εύκολη συντήρηση.
Το χαλί είναι κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, καθώς είναι κατασκευασμένο για να αντέχει τη βροχή, τον ήλιο, το χιόνι και το χώμα.Συνδυάζεται ιδανικά με όλους τους τύπους δαπέδου, ακόμα και αυτούς με την υποδαπέδια θέρμανση.