Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
OXNO/VARHOLMEN, κρεμαστή ομπρέλα, 693.257.37

OXNO/VARHOLMEN κρεμαστή ομπρέλα

693.257.37

€ 149,99
745 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Μέγεθος:
300 cm
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Πλεονεκτήματα
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Βάρος: 250 g/m²
Ύψος: 265 cm
Διάμετρος: 300 cm
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
OXNO σκελετός ομπρέλας, κρεμαστός (60396116)
Ποσότητα: x1

VARHOLMEN ύφασμα ομπρέλας ήλιου (10445402)
Ποσότητα: x1
Υλικό
Υλικό
Ύφασμα ομπρέλας ήλιου:
100% πολυεστέρας (ελάχ. 90% ανακυκλωμένο) Σκελετός ομπρέλας, κρεμαστός:
Κοντάρι: Αλουμίνιο, Επένδυση με σκόνη πολυεστέρα
Ράβδοι/ Βάση: Ατσάλι, Επένδυση με σκόνη πολυεστέρα
Σύνοψη
Σύνοψη
Αυτή η ομπρέλα μπορεί εύκολα να ανανεωθεί όποτε θέλετε καθώς αγοράζετε τον σκελετό και το σκέπαστρο χωριστά. Έχει ένα διακριτικό χερούλι, μπορεί να πάρει όποια κλίση θέλετε και να την τοποθετήσετε όπως θέλετε.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Κάθε τμήμα της βάσης της ομπρέλας πρέπει να γεμίσει πλήρως με άμμο. Περίπου 64 λίτρα άμμου χρειάζονται για να γεμίσουν τα τέσσερα μέρη, δίνοντας ένα συνολικό βάρος περίπου 90 Kg. Κλείνετε πάντα την ομπρέλα όταν δεν τη χρησιμοποιείτε, και μην τη χρησιμοποιείτε όταν έχει αέρα. Η ομπρέλα ήλιου δεν προστατεύει από την ανακλώμενη ή διάχυτη ηλιακή υπεριώδη ακτινοβολία. Μπορεί να συμπληρωθεί με το κάλυμμα ομπρέλας TOSTERÖ (220 cm).
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA OF SWEDEN
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Το ύφασμα προσφέρει άριστη προστασία ενάντια στις ακτίνες UV του ήλιου, καθώς διαθέτει UPF (δείκτης προστασίας υπεριώδους ακτινοβολίας) κλίμακας 50+, το οποίο σημαίνει ότι εμποδίζει το 98% της υπεριώδους ακτινοβολίας.Το χρώμα παραμένει «ζωντανό», καθώς το ύφασμα είναι ανθεκτικό στο ξεθώριασμα.
Ανοίγετε, κλείνετε ή δίνετε κλίση στην ομπρέλα χρησιμοποιώντας τη διακριτική λαβή.Σε μια ελαφριά καλοκαιρινή βροχή, μπορείτε να παραμείνετε και να χαλαρώσετε κάτω από την ομπρέλα, καθώς το σκέπαστρο απωθεί το νερό.
Το κοντάρι της ομπρέλας ήλιου είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, που σημαίνει οτι δεν σκουριάζει.Ο εξαερισμός μειώνει την πίεση του αέρα και επιτρέπει την κυκλοφορία της θερμότητας.
Προστατεύεστε από τον ήλιο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς η ομπρέλα μπορεί να πάρει κλίση.Μία ειδική τεχνική βαφής μειώνει την κατανάλωση νερού και χρωστικής, ενώ βελτιώνει τη σταθερότητα του χρώματος σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τεχνικές.