Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
Νέο
HALLBAR, λύση διαλογής απορριμάτων για συρτάρι κουζίνας METOD με εξαερισμό, 40 l, 393.089.23

HALLBAR λύση διαλογής απορριμάτων για συρτάρι κουζίνας METOD με εξαερισμό, 40 l

393.089.23

€ 44,96
220 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Μέγεθος:
40 l
Μη διαθέσιμο στο e-shop
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (887 KB)
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (994 KB)
Οδηγίες συναρμολόγησης Λήψη αρχείου PDF (2 MB)
Χαρακτηριστικά Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα Υλικό Σύνοψη Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Όγκος: 40 l
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
Συμπεριλαμβανόμενα προϊόντα
HALLBAR κάδος, 10 l (80398058)
Ποσότητα: x3

HALLBAR κάδος για οργανικά απορρίμματα, 10 l (80433882)
Ποσότητα: x1

HALLBAR βάση για κάδο διαλογής απορριμμάτων (80422869)
Ποσότητα: x1
Υλικό
Υλικό
Πλαστικό πολυπροπυλενίου (ελάχ. 20% ανακυκλωμένο)
Κουβάς/ Καπάκι/ Μεντεσές/ Δαχτυλίδι: Πλαστικό πολυπροπυλενίου (ελάχ. 20% ανακυκλωμένο)
Λαβή: Ενισχυμένο πλαστικό πολυαμιδίου (ελάχ. 20% ανακυκλωμένο)
Σωλήνας/ Μεσαίο μέρος: Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή
Στήριγμα/ Σύνδεσμος/ Στήριγμα εμπρός όψης: Πολυαμιδικό πλαστικό
Σύνοψη
Σύνοψη
Αναρωτιέστε πως τα απορρίμμματά σας μπορούν να γίνουν νέες πηγές ενέργειας; Η σειρά HÅLLBAR σας βοηθάει να ξεχωρίζετε διαφορετικά υλικά σε διαφορετικούς κάδους - μια απλή πράξη που θα δώσει νέα ζωή στα απορρίμματα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τοποθετήστε στο ψηλό συρτάρι MAXIMERA 60x60 cm ή 60x45 cm και αφήστε χώρο για τις σωληνώσεις πίσω από το συρτάρι. Σχεδιασμένο για τις διαστάσεις των κάδων HÅLLBAR, εκτός από τους κάδους των 3 l και των 35 l.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Henrik Preutz
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δημιουργώντας προϊόντα που βοηθούν τον κόσμο να ελαττώσουν ή να διαχειριστούν τα απόβλητά τους, συμβάλλουμε σε μία πιο βιώσιμη ζωή στο σπίτι. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πλαστικό σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες νέες πρώτες ύλες, ελαττώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα ενώ δίνουμε μία δεύτερη ευκαιρία ζωής σε ήδη υπάρχοντα υλικά. Χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πλαστικό σε αυτό το προϊόν, καταναλώνουμε λιγότερες πρώτες ύλες και συμβάλλουμε στη διατήρηση του περιβάλλοντος. Δημιουργώντας προϊόντα που βοηθούν τον κόσμο να ελαττώσουν ή να διαχειριστούν τα απόβλητά τους, συμβάλλουμε σε μία πιο βιώσιμη ζωή στο σπίτι.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Οι κάδοι HÅLLBAR έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες διαλογής απορριμμάτων. Αυτός ο συνδυασμός είναι κατάλληλος για να κάνετε διαλογή απορριμμάτων στο σπίτι σας.Ένας συνδυασμός με 3 κάδους για να ξεχωρίζετε τα κουτάκια και τις μικρότερες συσκευασίες, όπως προϊόντα υγιεινής και 1 κάδος για διαλογή ξηρών και νωπών βιολογικών αποβλήτων.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τους κάδους για πρακτική αποθήκευση, για παράδειγμα, για χαρτί υγείας ή για σακούλες για τα ψώνια.Τα καπάκια περιλαμβάνονται ώστε να μπορείτε να κρύβετε τα απορρίμματά σας. Αφαιρούνται για εύκολο καθάρισμα, ή αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε τους κάδους σας χωρίς καπάκια.
Οι τρύπες εξαερισμού του κάδου και το σχήμα του επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα για να στεγνώνουν τα βιολογικά απορρίμματα. Έτσι ελαττώνονται οι ανεπιθύμητες μυρωδιές.Ένας δακτύλιος στην πάνω άκρη του κάδου κρύβει την σακούλα απορριμμάτων και την κρατάει στη θέση της. Αφαιρείται είτε για εύκολο καθάρισμα ή όταν δεν τον χρησιμοποιείτε.
Τοποθετήστε αυτόν τον συρόμενο σκελετό μέσα στο ντουλάπι σας και κρύψτε τη διαλογή απορριμμάτων πίσω από μια πόρτα. Τοποθετείται εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ντουλάπια σε όλο το σπίτι.Ο συρόμενος σκελετός σας παρέχει γρήγορη πρόσβαση και βλέπετε καλύτερα τα απορρίμματα που ξεχωρίζετε, ενώ κρατάει τους κάδους σταθερούς. Σύρετέ τον έξω για να τα ξεχωρίσετε και σπρώξτε τον στην θέση του όταν τελειώσετε.
Στην κουζίνα, τοποθετήστε τη διαλογή απορριμμάτων όσο πιο κοντά στο νεροχύτη γίνεται, καθώς εκεί δημιουργούνται τα περισσότερα απορρίμματα και έτσι αποφεύγετε να λερώσετε τον χώρο.Το πτυσσόμενο χερούλι σας διευκολύνει να μεταφέρετε τον κάδο μέχρι το σημείο συλλογής απορριμμάτων.
Ο κάδος έχει σχεδιαστεί με στρογγυλεμένες γωνίες ώστε να είναι πιο εύκολο να τον καθαρίσετε.Το αυτοκόλλητο μπορεί να κολλήσει πάνω στον κάδο για να σημειώσετε τι απορρίμματα πετάτε. Ζωγραφίστε ή γράψτε πάνω στο αυτοκόλλητο για να είναι ξεκάθαρο τί πετάτε σε ποιον κάδο.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Δείτε περισσότερα