Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENHET, ψηλός σκελετός με ράφια, 60x30x180 cm, 804.489.54

ENHET ψηλός σκελετός με ράφια, 60x30x180 cm

804.489.54

€ 90,00
450 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 60 cm
Βάθος: 30 cm
Ύψος: 180 cm
Μέγιστο φορτίο/ράφι: 12 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 181 cm
Πλάτος: 33 cm
Ύψος: 6 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 13.72 kg
Μεικτό βάρος: 15.56 kg
Ακαθάριστος όγκος: 36.5 l
Υλικό
Υλικό
Σωλήνες:
Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Ράφι:
Γαλβανιζέ ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Σφήνα:
Ατσάλι, Εποξική/ακρυλική επίστρωση
Σύνοψη
Σύνοψη
Η σειρά ΕΝΗΕΤ σας βοηθάει να ανανεώσετε την κουζίνα, το μπάνιο η τον χώρο του πλυντηρίου. Αυτός ο σκελετός έχει τα πάντα φανερά. Διαμορφώστε τον όπως σας αρέσει επιλέγοντας χρώμα και βάζοντας μπουκάλια και καλάθια σε κοινή θέα.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρίστε με ένα ήπιο διάλυμμα σαπουνιού. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Τα υγρά σημάδια θα πρέπει να στεγνώνονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να διακόπτεται η διείσδυση της υγρασίας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο για ασφαλή εγκατάσταση. Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικά είδη στηριγμάτων. Χρησιμοποιήστε τα στηρίγματα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Συμπληρώνεται με 2 πόδια για σκελετό ΕΝΗΕΤ, πωλούνται χωριστά. Περιλαμβάνονται συνδετικά εξαρτήματα για να ενώσετε πολλούς σκελετούς στη σειρά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden/F Cayouette
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Με τον ανοιχτό ψηλό σκελετό με τα 5 ράφια, βλέπετε καλά ό,τι έχετε αποθηκευμένο και έχετε εύκολη πρόσβαση σε μπολ, μπουκάλια, καλάθια και απορρυπαντικά.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ανοιχτή σύνθεση για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στιλ στο σπίτι σας. Θέλετε να παρουσιάσετε τα πράγματα που αγαπάτε ή να δώσετε έμφαση σε ένα στιλ ή χρώμα;
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα κενό σε μία σειρά από κλειστά ντουλάπια για μία πιο ανάλαφρη αίσθηση στο δωμάτιο.Περάστε άγκιστρα στις εγκοπές στο πλάι του σκελετού για να κρεμάσετε πετσέτες ή δοχεία. Δεν χρειάζεται να κάνετε τρύπες στον τοίχο. Πωλούνται χωριστά.
Αξιοποιήστε στο έπακρο τον χώρο τοποθετώντας τη ράγα ΕΝΗΕΤ για άγκιστρα στον σκελετό ή στα ράφια για να κρεμάτε άγκιστρα με δοχεία, πωλούνται χωριστά.Προσθέστε το κρεμαστό ένθετο για ράφι ENHET ή το περιστρεφόμενο ράφι για να δημιουργήσετε περισσότερες δυνατότητες αποθήκευσης. Πωλούνται χωριστά.
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Γιατί να μη δοκιμάσετε τον ιδανικό συνδυασμό ανοιχτής και κλειστής αποθήκευσης; Τοποθετήστε αυτά που χρησιμοποιείτε συχνά στους ανοιχτούς σκελετούς ΕΝΗΕΤ και κρύψτε ό,τι δημιουργεί ακαταστασία στα κλειστά ντουλάπια ΕΝΗΕΤ.
Το γαλβανισμένο ατσάλι με επίστρωση ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας αντέχει πολλά χρόνια χρήσης σε περιβάλλοντα που υπάρχει επαφή με το νερό, πιτσιλιές και υγρασία.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern