Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
ENHET, σκελετός βάσης με ράφια, 60x60x75 cm, 004.740.27

ENHET σκελετός βάσης με ράφια, 60x60x75 cm

004.740.27

€ 70,00
350 πόντους ανταμοιβής
Χρώμα:
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
10 χρόνια εγγύηση
Eγγύηση προϊοντος
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Πλάτος: 60 cm
Βάθος: 60 cm
Ύψος: 75 cm
Μέγιστο φορτίο/ράφι: 25 kg
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 76 cm
Πλάτος: 61 cm
Ύψος: 8 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 9.55 kg
Μεικτό βάρος: 11.44 kg
Ακαθάριστος όγκος: 35.2 l
Υλικό
Υλικό
Σωλήνες:
Ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Ράφι:
Γαλβανιζέ ατσάλι, Ηλεκτροστατική βαφή Σφήνα:
Ατσάλι, Εποξική/ακρυλική επίστρωση
Σύνοψη
Σύνοψη
Χάρη στη σειρά ΕΝΗΕΤ μπορείτε εύκολα να ανανεώσετε την κουζίνα σας με αυτή την νέα λύση κουζίνας. Σε αυτόν το ανοιχτό σκελετό βλέπετε τα λαχανικά και όλα τα υλικά που χρειάζεστε για το επόμενο γεύμα σας. Διαμορφώστε τον με το χρώμα της επιλογής σας.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Καθαρίστε με ένα ήπιο διάλυμμα σαπουνιού. Σκουπίστε με ένα καθαρό πανί. Τα υγρά σημάδια θα πρέπει να στεγνώνονται όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να διακόπτεται η διείσδυση της υγρασίας.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Πρέπει να συμπληρωθεί με 2 πόδια ΕΝΗΕΤ για ντουλάπι, πωλούνται χωριστά. Πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο για ασφαλή εγκατάσταση. Διαφορετικά υλικά τοίχου απαιτούν διαφορετικά είδη στηριγμάτων. Χρησιμοποιήστε τα στηρίγματα που είναι κατάλληλα για τους τοίχους του σπιτιού σας, πωλούνται χωριστά. Ο πάγκος πωλείται χωριστά. Συμπληρώνεται με 2 πόδια για σκελετό ΕΝΗΕΤ, πωλούνται χωριστά. Περιλαμβάνονται οι βίδες για την τοποθέτηση του πάγκου εργασίας στον σκελετό. Περιλαμβάνονται συνδετικά στηρίγματα για να ενώσετε πολλούς σκελετούς βάσης στη σειρά.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
IKEA of Sweden/F Cayouette
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Δείτε περισσότερα
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Χάρη σε αυτόν τον ανοιχτό σκελετό βάσης με τα 2 ράφια βλέπετε καλά ό,τι έχετε αποθηκεύσει και έχετε εύκολη πρόσβαση σε φούρνο μικροκυμάτων, κατσαρόλες, μπολ ή πιατικά.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ανοιχτή σύνθεση για να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στιλ στο σπίτι σας. Θέλετε να παρουσιάσετε τα πράγματα που αγαπάτε ή να δώσετε έμφαση σε ένα στιλ ή χρώμα;
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα κενό σε μία σειρά από κλειστά ντουλάπια για μία πιο ανάλαφρη αίσθηση στην κουζίνα.Περάστε άγκιστρα στις εγκοπές στο πλάι του σκελετού για να κρεμάσετε πετσέτες ή δοχεία. Δεν χρειάζεται να κάνετε τρύπες στον τοίχο. Πωλούνται χωριστά.
10 χρόνια δωρεάν εγγύηση. Διαβάστε σχετικά με τους όρους στο φυλλάδιο της εγγύησης.Γιατί να μη δοκιμάσετε τον ιδανικό συνδυασμό ανοιχτής και κλειστής αποθήκευσης; Τοποθετήστε αυτά που χρησιμοποιείτε συχνά στους ανοιχτούς σκελετούς ΕΝΗΕΤ και κρύψτε ό,τι δημιουργεί ακαταστασία στα κλειστά ντουλάπια ΕΝΗΕΤ.
Το γαλβανισμένο ατσάλι με επίστρωση ηλεκτροστατικής βαφής πούδρας αντέχει πολλά χρόνια χρήσης σε περιβάλλοντα που υπάρχει επαφή με το νερό, πιτσιλιές και υγρασία.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
IKEA Basic Modern