Δεν υπάρχουν προϊόντα στη λίστα αγαπημένων σας.
TILLTALANDE, κάλυμμα μαξιλαριού, 50x50 cm, 204.223.39

TILLTALANDE κάλυμμα μαξιλαριού, 50x50 cm

204.223.39

€ 17,99
85 πόντους ανταμοιβής
Υπηρεσία Μεταφοράς
Υπηρεσία Μεταφοράς
Χαρακτηριστικά Υλικό Σύνοψη Συντήρηση & Καθαριότητα Τι είναι καλό να γνωρίζετε Σχεδιαστής Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες Πλεονεκτήματα Ομάδα Στιλ
Χαρακτηριστικά
Διαστάσεις Προϊoντος
Μήκος: 50 cm
Πλάτος: 50 cm
Διαστάσεις Συσκευασίας
Ποσότητα: 1
Μήκος: 22 cm
Πλάτος: 18 cm
Ύψος: 1 cm
Διάμετρος: -
Καθαρό βάρος : 0.20 kg
Μεικτό βάρος: 0.24 kg
Ακαθάριστος όγκος: 0.5 l
Υλικό
Υλικό
100% βαμβάκι
Σύνοψη
Σύνοψη
Κάθε κάλυμμα μαξιλαριού είναι μοναδικό και είναι διακοσμημένο με χειροποίητα κεντήματα από εξειδικευμένους τεχνίτες. Τα σχέδια αντιπροσωπεύουν την Ιορδανία όπου οι καμήλες και οι φοίνικες είναι σημαντικές για τους κατοίκους.
Συντήρηση & Καθαριότητα
Συντήρηση & Καθαριότητα
Πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων, μέγ. στους 40°C, ήπιο πρόγραμμα. Γυρίστε το κάλυμμα ανάποδα, και κλείστε το πριν από το πλύσιμο. Μη χρησιμοποιείτε λευκαντικό. Μην το τοποθετείτε στο στεγνωτήριο. Σιδέρωμα, μέγιστη θερμοκρασία 110°C. Όχι στεγνό καθάρισμα.
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Τι είναι καλό να γνωρίζετε
Κατάλληλο για τα εσωτερικά μαξιλάρια 50x50 cm.
Σχεδιαστής
Σχεδιαστής
Paulin Machado
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Περιβαλλοντολογικές πληροφορίες
Ανανεώσιμη πρώτη ύλη (βαμβάκι). Όλο το βαμβάκι στα προϊόντα μας προέρχεται από βιώσιμες πηγές. Αυτό σημαίνει είτε ότι το βαμβάκι είναι ανακυκλωμένο ή καλλιεργείται με λιγότερο νερό, λιγότερα λιπάσματα και λιγότερα φυτοφάρμακα, αυξάνοντας παράλληλα τα περιθώρια κέρδους για τους αγρότες.
Πλεονεκτήματα
Πλεονεκτήματα
Αυτό το χειροποίητο προϊόν κατασκευάστηκε από την κοινωνική επιχείρηση Jordan River Foundation, που παρέχει μακροπρόθεσμα μέσα διαβίωσης για τεχνίτριες Ιορδανές αλλά και πρόσφυγες από τη Συρία, δίνοντας οικονομική υποστήριξη στις γυναίκες.Μέσω της συνεργασίας με τους κοινωνικούς επιχειρηματίες υποστηρίζουμε τους ανθρώπους σε ορισμένες από τις πιο φτωχές κοινότητες του κόσμου να αποκτήσουν ένα βιώσιμο εισόδημα και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.
Κάθε κάλυμμα μαξιλαριού είναι μοναδικό, καθώς ο τεχνίτης επέλεξε το χρώμα και την τοποθέτηση του κεντήματος και τα έραψε όλα με το χέρι.
Ομάδα Στιλ
Ομάδα Στιλ
Popular Modern